"Oleme kõik ühiselt selle ajuvaba projekti vastu. Küüniline plaan, mis on kõige selle vastu, mille eest jalgpall on siiani seisnud. Me ei lase sellel sündida," teatas Ceferin tänasel pressikonverentsil.

"Need jalgpallurid, kes hakkavad selles kinnises liigas mängima, saavad karistada ning neil keelatakse osaleda maailmameistrivõistlustel ja Euroopa meistrivõistlustel," rõhutas Ceferin.

"UEFA annab 90% oma tuludest mängule tagasi - ka laste heategevusfondile, naiste ja noorte jalgpallile. Superliiga on keskendunud vaid rahale, mis jaguneks 12 klubi vahel. Mingit ühtsust pole, on vaid nende rahakotid," kurjustas president.

Ceferin lisas, et asub juba homme juristidega konsulteerima, kas Superliiga asutajaklubisid saaks tänavustest eurosarjadest välja visata. Meistrite liigas on neist konkurentsi jäänud kolm - Manchester City, Chelsea ja Madridi Real - ja Euroopa liigas kaks - Arsenal ja Manchester United.

Ainus Meistrite liiga poolfinalist, kes Superliiga loojate hulka ei kuulu, on Pariisi Saint-Germain. Euroopa liigas on veel konkurentsis ka AS Roma ja Villarreal.