Intsident juhtus kolmanda veerandaja keskel, kui pärast Maxhuni resultatiivset rünnakut komistas ta Killingu jala otsa. Otseülekandest võib jääda mulje, et Killing pani mängijale meelega jala ette.

Treener kinnitas, et kõik juhtus kogemata. "Mingit intsidenti siin pole. Ise astusin sammu valel ajal valesse kohta ja jäin talle ette. Pärast mängu vabandasin ka tema ees," sõnas Killing Delfile.

"Olen näinud seda intsidenti ja seda videot. Ma ise positsioneerisin end valesti, olin küljejoonele ka liiga lähedal," jätkas ta. "Tean, et videost võib tunduda (et tegin meelega), aga seda kindlasti ei juhtunud. Olen ise Pärnust pärit mees ning ükski treener ei taha mängijatele haiget teha."

Killing rääkis mängu järel Maxhuniga asjad selgeks. "Kohtumise järel ikka meeskonnad saavad platsil kokku ja annavad plaksu üksteisele. Mõned mängijad tulevad ka treenerile kätt andma ja siis rääkisin temaga ning vabandasin tema ees."

Täiendatud Pärnu peatreeneri Heiko Rannula kommentaariga:

"Video pealt jääb mulje, et tundus tahtlik. Oleme Killinguga omavahel sellest rääkinud ja ta on ka Maxhuniga rääkinud," sõnas Rannula Delfile. "Midagi muud eriti lisada pole."

"Loomulikult see olukord hea välja ei näinud, aga eks põhjuseid teab Killing ise paremini," jätkas ta. "Õnneks midagi tõsist sellest ei sündinud, oleme asjad ära rääkinud ning usun, et see asi on lõpetatud."

Pärnu võitis kohtumise TalTechi vastu 95:83. Pärnakate resultatiivseim oli Maxhuni 18 punktiga.