Tartlannad läksid avaveerandil kohtumist kindlal juhtima ja Marie Roosalu resultatiivne tegutsemine viis naiskonnad veerandajapausile Tartu 28:13 eduseisus. Teise veerandi keskel venis eduseis korraks isegi 23 punkti peale, aga TLÜ võitles ennast Merike Andersoni ja Laina Mesila-Kaarmani korvidest mängu tagasi. Poolajapausiks oli Tartu edu sulanud üheksale punktile seisul 42:33.

Mängu kolmas veerandaeg pakkus kõige enam närvikõdu. Tartlannad küll püsisid eduseisus, aga pealinlased leidsid endast jõudu iga minutiga lähemale rühkida. Merike Andersoni neli järjestikkust punkti vähendasid vahe kahele, kui kolmandat veerandit jäi mängida kaks ja pool minutit ning seis oli 55:53. Tartu liidri Anna Gret Asi kaks järjestikkust kaugviset pidurdasid aga TLÜ hoogu ja enne neljandat veerandit oli Tartul taas kuuepunktiline edu seisul 61:55.

Viimasel veerandil sai otsustavaks Tartu naiskonna 15:3 spurt, mille järel juhiti 79:59. Sellega kindlustasid noored tartlannad meistritiitli ja tõid selle üle 30 aastase vaheaja järel taas Tartusse.

Tartu Ülikool/Kalevi poolelt kogusid võrdselt 17 punkti Anna Gret Asi ja Marie Roosalu. Asi andis ka seitse resultatiivset söötu ja Roosalu võttis ka kaheksa lauapalli. Sandra Reinvaldi arvele jäi 10 punkti ja kaheksa lauapalli.

Tallinn Ülikooli resultatiivseim oli Merike Anderson 17 punktiga. Laina Mesila-Kaarmann viskas 10 punkti ja 13 lauapalli. 10 punkti sai kirja ka Birgit Piibur.

Värsked Eesti meistrid on:


Anna Gret Asi

Triiny Käämer

Belinda Lepmets

Kadri-Ketter Kont

Marie Roosalu

Tatjana Razguljajeva

Sandra Reinvald

Kadi Kals

Annaliisa Väljaots

Liene Saklaure

Carolina Olivia Rähkonen

Eleriin Vaino

Liina Vähi

Peatreener: Toomas Liivak

Abitreener: Kaire Asi

Mänedžer: Robert Peterson