Vihmasajus peetud teise etapi võitis grupifinišis prantslane Arnaud Demare (Groupama-FDJ) belglase Timothy Duponti (Bingoal Pauwels Sauces WB) ja austraallase Caleb Ewani (Lotto Soudal) ees.

"Tiimi plaan oli täna finiš minu peale mängida," kirjutas Nisu oma Facebooki lehel.

"Üritasin ennast pundi ees hoida ja kurve rahulikult võtta. Olin tegelikult heal positsioonil ja jäi veel üks kilomeeter minna, aga seal oli kerge paremale kurv, kust mul hakkas ratas jälle alt ära libisema. Pidin kehaga end toetama kõrval olevale vennale, et püsti jääda. Sellega kaotasin seal veidi kiirust ja positsiooni. Sain hoo üles uuesti, aga siis oli mingi situatsioon ees, pidin veidi pidurdama, kaotasin jälle kiirust ja siis oligi tehtud juba. Enam heale positsioonile ei saanud ja ausalt öeldes olin nii külmunud ka, et ega jalga ei olnud seal lõpus enam, et mingit finišit teha. Kohaks jäi 17."

"Ära külmusin ma viimase laskumisega. Olin ainult sõidusärgi, käiste ja vestiga. Näiteks Caleb Ewanil oli cabba, teine cabba veel selle peal + vest - viimased kaks kihti andis 3 km enne lõppu Degenkolbile. Olin seal Calebi taga, sellepärast nägin, mis toimus. Enda kohalt siis sõidu poole peal nagu polnud nii külm ja mõtlesin, et pole vaja cabba, aga sel viimasel laskumisel külmusin ikka korralikult ära ja siis oli juba hilja minna autosse, et midagi peale võtta."

"Homme saab raske olema. 165 km ja 3600 tõusumeetrit. Loodan et jõuan ikka ilusti ajalimiidis finišisse. Siis edasi on eraldistart ja üks sile päev ainult ootamas, kus saaks jälle finišis jalga proovida. Aga kõigepealt tuleb homne üle elada," kirjutas Nisu eile.

Viiest etapist koosneva velotuuri kokkuvõttes juhib austraallane Miles Scotson (John Degenkolb) 32 sekundiga sakslase John Degenkolbi (Lotto Soudal) ja 34 sekundiga prantslase Alan Riou (Team Arkea Samsic) ees. Nisu tõusis avaetapiga võrreldes 11 kohta 90. positsioonile (+18.03). 168,9-kilomeetrisel avaetapil oli eestlane 101.