Evans murdis avasetis kahel korral Djokovici pallingu ning pääses kiirelt 3:0 juhtima. Serblane suutis aga kaotusseisu tagasi mängida ning viigistada seisu 4:4 peale. Seejärel murdis Evans taas Djokovici servigeimi ning võitis avaseti 6:4.

Teises setis jäi britt omakorda 1:3 kaotusseisu, kuid peagi oli seis viigis 3:3. Djokovic juhtis veel 5:4, kuid seejärel võitis britt kolm geimi järjest ning seega kogu kohtumise 6:4, 7:5. Mäng kestis kokku 2 tundi ja 8 minutit.

"Ta andis täna mõned lihtsad punktid ära, mida ta tavaliselt ei tee," vahendas BBC Evansi sõnu. "Olen väga õnnelik. Pidin mängu eel riietusruumis Djokovici tõttu veidi ootama, see küttis mind veel rohkem üles."

"Ausalt öeldes oli tänane mäng minu viimaste aastate üks halvimaid," raputas 45 lihtviga teinud Djokovic Firs tPosti vahendusel endale tuhka pähe. "Tundsin end täna platsil kohutavalt, miski ei toimunud. Vahepeal tuleb selliseid päevi ette. Siit pole midagi positiivset kaasa võtta."

Evansit ootab veerandfinaalis ees maailma 15. reket, belglane David Goffin. Belglane alistas kaheksandikfinaalis 6:4, 7:6 (7) Alexander Zverevi (ATP 6.).