Bayern võitis korduskohtumise 1:0, kuid koondtulemuse 3:3 ja võõrsil löödud väravate reegliga pääses nelja parema sekka mullu finaalis Saksamaa hiiule alla vandunud PSG.

Peale mängu teatas 29-aastane brasiillane, kelle praegune leping Pariisi klubiga lõpeb 2022. aastal, et lepingu pikendamine või mitte pikendamine "pole enam teema".

"See pole enam teema. Ilmselgelt tunnen ma end siin, kodus, PSG-s, väga mugavalt. Tunnen end õnnelikumana kui varem," ütles Neymar ESPN Brazilile, vahendab Goal.com.

PSG president, Katari ärimees Nasser Al-Khelaifi on samuti kindel, et Neymaril ega tema ründepartneril Kylian Mbappel, pole mingit põhjust turul ringi vaadata.

"Oleme palju klubisse investeerinud, et võita Meistrite liiga ja kõik muud saadaval olevad trofeed," rääkis Al-Khelaifi RMC Sportile.

"Neymaril ja Kylianil pole lahkumiseks mingit ettekäänet. Meil on tõesti kõik olemas, et võita kõik turniirid. Meil on täna suurepärane tiim. Austame ka teisi, aga me oleme seal koos nendega. Me teeme tööd. Ja see pole läbi. Me peame jätkama, jääma rahulikumaks, sest Meistrite liiga pole lõppenud. Peame iga päevaga üha rohkem töötama. Usk on olemas ja saladus peitub töös."

Kui Neymar võttis oma eilsete sõnadega ilmselt spekulatsioone enda kohta vähemaks, siis Mbappe, kelle leping samuti 2022. aastal otsa saab, näib uuest kontrahtist veel veidi kaugemal olevat.

Viimasel ajal on Prantsusmaa koondislast seostatud Madridi Reali siirdumisega. Mbappe lähedased on meediale vihjanud, et Los Blancose eest mängimine on olnud ründaja lapsepõlveunistus.

Eilse mängu statistika: