Tänaõhtustest paaridest Chelsea - Porto (avamäng 2:0) ja Pariisi Saint-Germain - Müncheni Bayern (avamäng 3:2) ähvardab mängukeeld kollase kaardi tõttu PSG ridadest kaitsjat Layvin Kurzawat, poolkaitsjaid Marco Verrattit ja Idrissa Gueyet ning ründajat Neymari. Bayernil on ühe kaardi kaugusel järgmisest mängust eemale jäämisest kaitsjad Joshua Kimmich, Jerome Boateng ja Lucas Hernandez.

Chelseal peavad ette vaatama poolkaitsjad Mateo Kovacic ja Hakim Ziyech. Kui Porto peaks avamängu 0:2 kaotusseisu ümber pöörama, ei tohiks poolfinaalile mõeldes endale kaarti võtta kaitsja Chancel Mbemba ning peatreener Sérgio Conceição.

Homsete Liverpool - Madridi Real (avamäng 1:3) ja Dortmund - Manchester City (avamäng 1:2) mängude ohutsoonis on Liverpoolist tervelt viis mängijat: kaitsja Trent Alexander-Arnold, poolkaitsjad Georginio Wijnaldum, James Milner ja Jordan Henderson ning ründaja Sadio Mane. Realil peavad ettevaatlikudolema kaitsja Ferland Mendy ja poolkaitsja Federico Valverde.

Dortmundil ei tohi kollast kaarti saada poolkaitsja Emre Can ja ründaja Erling Haaland, Manchester Cityl kaitsja Joao Concelo ja poolkaitsja Fernandinho.

UEFA reeglite järgi jääb mängijal või treeneril järgmine kohtumine vahele, kui alates esimeset alagrupimatšist on kogutud kolm hoiatuskaarti. Norra staarründaja Haaland näiteks korjas oma mõlemad kaardid kaheksandikfinaalmängudest Sevilla vastu, ühe neist ebasportliku käitumise eest väravavaht Bono ees tabamust tähistades.

Neymarile näidati kollast kaarti alagrupimängudes Manchester Unitedi ja RB Leipzigi vastu.

Meistrite liiga poolfinaalidega tehakse algust 27. ja 28. aprillil. Kaartide loendus lõpeb peale veerandfinaale, kuid mängukeelust tänased ja homsed kaardid nimetatud mehi ei päästa.