Pikaaegne Eesti naiste koondise peatreener ja kuni eelmise suveni Audentese spordigümnaasiumis meie paremate tütarlaste treenerina töötanud Vahtra tundis veebruari lõpus ühel tavalisel tööpäeval end halvasti ja teatas naiste esiliigas mängiva Peetri võistkonna liikmetele, et tublidel mängijatel tuleb seekord hakkama saada peatreenerita, kirjutab Võrkpall24.ee.

Vahtra kutsus mõned päevad hiljem kiirabi, sest olukord ei paranenud ja palavik oli endiselt üle 39,5, kuid kuna hingamisraskusi tal tol hetkel veel polnud, siis soovitati tal paratsetamooli võtta. "Kui olin kaheksa päeva kodus istunud ja lakkamatult köhinud, siis nõustus kiirabi viimaks koju tulema,” meenutab Vahtra 3. märtsi, mil ta viidi Merimetsa haiglasse.

“Positiivse koroonaproovi olin andnud juba varem, aga haiglas selgus kompuuteruuringus, et mul oli selleks hetkeks tekkinud kahepoolne kopsupõletik,” jätkas Vahtra.

“Teisel päeval süstiti mulle veeni antibiootikumi, mis pidavat kõige kiiremini kopsupõletiku vastu võitlema. Selgus aga, et minu organismile see ei sobinud ja hingamine hoopis sulgus. See oli minutite küsimus, et oleksin teise ilma läinud,” rääkis Vahtra, kes on tänaseks raskest haigusest võitu saamas.