Taani meistrivõistluste peamistel favoriitidel Gentoftel ja Lystrupil olid mänguga selles play-off’is tõsised probleemid, mis võimaldasid teistel meeskondadel loota edu mängudes meistrivõistluste põhiturniiri alagruppide võitjatega. Nii oleks valitsev meister ja Ida-tsooni võitja äärepealt veerandfinaalstaadiumis välja lennanud, kui võrdlemisi tagasihoidlik Sonderborg neile tõsiselt vastu astus. Esimene mäng lõppes viigiga 3 : 3, koduses vastumängus aga võitles Gentofte võidu välja – 3 : 2. Meistrivõistluste põhiturniir sujus nende jaoks niivõrd kergelt, et sellist vastulööki Sonderborgilt ei osanud arvatavasti keegi oodata. Poolfinaalis suutis Gentofte veidi kergemalt hingata, saavutades kahel korral võidu Hjorringi üle – 2 : 1 ja 6 : 1. Teises poolfinaalis Lääne-grupi võitja Lystrup ei suutnud vastupidiselt paljude ootustele Copenhagenist jagu saada ja veel võistluse käigus prognoositud Gentofte ning Lystrupi finaali ei toimu. Mõlemad poolfinaali mängud Lystrupi ja Copenhageni vahel lõppesid viigiga – 5 : 5 ning 2 : 2, teise kohtumise lisaajal aga suutsid Taani pealinna jalgpallurid võidu välja võidelda seisuga 4 : 3 ja pääsesid finaali. Kohe esimeses finaalikohtumises demonstreeris Gentofte näitlikult klassierinevust Copenhageniga, saavutades veenva võidu tulemusega 4 : 0. Selline edumaa muutis vastumängu formaalsuseks ja olgugi et Gentofte lasi selles liidripositsiooni käest – 2 : 0, lõpetades viigiga 4 : 4, siis vaevalt et see kedagi mängijatest või fännidest tõsiselt kurvastas. Olgugi et finaal ei toimunud vastavalt ennustustele, suutis Gentofte tõestada, et tegemist on Taani tugevaima meeskonnaga.

Rootsis õnnestus Hammarbyl samuti oma tiitlit kaitsta, ent neil oli seda tunduvalt raskem teha. Veerandfinaalis pidid valgetes ja rohelistes värvides mängijad veidi piinlema Örebroga, kes lõpetas hooaja seitsmendal kohal (2 : 1, 0 : 0). Mistahes värav oleks võinud selle kahest mängust koosneva duelli pea peale pöörata, kuid Stockholmi meeskonnal õnnestus selle vastasseisu 80 minuti jooksul lüüa vaid üks värav, mis saigi peamiseks faktoriks poolfinaali pääsemisel. Hammarby vastaseks poolfinaalis saab Göteborg, kellega pealinna jalgpallurid mängisid finaalmängus 2019/20. hooaja meistritiitli eest. Märgime, et möödunud meistrivõistluste põhiturniiril ei õnnestunud Hammarbyl kordagi vastast alistada – 4 : 7 ja 4 : 4, ent play-off’is ei suutnud Göteborg võitu saavutada. Võistkonnad vahetasid külalisvõite 4 : 2 ja 1 : 0 ning kahe kohtumise kokkuvõttes astus valitsev meister siiski finaali, kus neid ootas võistluste põhiturniiri võitja SK Örebro. Rootsi meistrivõistluste reeglite järgi koosnes finaal kõigest ühest vastasseisust ja see kujunes tõeliseks trilleriks: 2 : 0 SK Örebro kasuks pärast esimest poolaega, 4 : 4 pärast teist poolaega, 6 : 6 pärast lisaaega, penaltiseerias osutus tugevamaks Hammarby. Raske, piinarikas, kuid siiski niivõrd väärtuslik võit pealinna klubi jaoks.

Soomes lõppes meistrivõistluste põhiturniir alles märtsi lõpus, selle võitjaks tuli Kemi, kes edestas klubisid ToPV ja KaDy kahe punkti võrra. Kõrgemast divisjonist lendasid otse välja HIFK ja PP-70 Tamperest, kes sel hooajal rohkem piinlesid kui mängisid (kolm punkti 26 mängus väravate vahega 43 : 227), üleminekumängudesse esimese liiga meeskondadega suundusid aga PeKa ja Ilves. Esimesed play-off-mängud toimuvad 17. aprillil: Kemi mängib Riemuga, ToPV SoVoga, KaDy Mad Maxiga ja Akaa GFTga.