Kodusaalis andis äsja Eesti meistriks tulnud Bigbank Pärnule 23, 21 ja... 9 punkti. Sellisel tasemel juhtub päris harva, et ühe võistkonna ülekaal geimis on sedavõrd selge. Pärnu loots Avo Keel tegi viimases geimis kahele noorele mängumehele omamoodi šokiteraapiat ja teatas minutilise mõtlemisajal, et võttis aja ainult selleks, et kuna Kanal 12 otseülekande tõttu on tal mikrofon küljes, siis tahab Eesti rahva ees meestelt küsida: kas teil häbi ei ole? Oluliselt see mängupilti ei parandanud, Pärnu piirdus geimis 9 punktiga ja Bigbank hullas.

Kokkuvõttes pole aga selget veel midagi, seeria on viigis 1:1 ja homne mäng Tartus saab otsustavaks. STATISTIKA

Avamängus TalTechi 3:2 võitnud Tallinna Selver oli täna samuti oma tegemistes väga otsusekindel, Audentese spordihoones kingiti vastasele 18, 13 ja 16 punkti. Selveri rünnak oli fenomenaalne - 70%! TalTechil seevastu 34%. Skoorikuninga tiitlit jagasid Selveri meestest vennalikult 13 punktiga Renee Teppan (+10; rünnak 85%), Mihkel Varblane (+10; 91%) ja Kristo Kollo (+8; 61%), TalTechi särgis jõudis Eesti koondise kutse saanud Valentin Kordas 11 silmani.

Saaremaa alistas Leedu klubi Amber Volley 25:18, 25:23, 25:19. Kapten Keith Pupart tõi 11 punkti (+8), Markus Uuskari 9 (+4) ja Wennder Lopes 7 (+2). Teises geimis sekkus vahetusest ja kolmandas mängiski juba Uuskari asemel vigastusest paranenud Pulk, kelle saagiks kujunes 6 punkti (+2; rünnak 71%).

Neljanda finalisti selgitasid Jekabpils ja RTU. Esimeses kohtumises oli Jekabpils parem 3:1 ja kordusmängus 3:2. Seega ühes poolfinaalis lähevad järgmisel nädalal vastamisi Saaremaa ja Jekabpils ning teises Selver Tartu või Pärnuga.