Neljanda etapi võitis alžeerlane Yacine Hamza, teine oli samuti alžeerlane Youcef Reguigui (Terengganu Cycling Team) ja kolmas Valgevenest pärit Siarhei Shauchenka (Minsk Cycling Club).

Velotuuri üldvõidu võttis ukrainlane Anatoliy Budyak (Spor Toto Cycling Team). Räime klubi Mazowsze Serce Polski parim rattur oli üldkokkuvõttes Piotr Brożyna, kes lõpetas 7. kohal. Mihkel Räime koht üldkokkuvõttes oli 43.

"Etapilt 5. koht, käib kah, aga ma tulin siia ikkagi võitma ja see jäi saavutamata. Järgmine start peaks vast olema paari nädala pärast Belgrad-Banjaluka velotuuril," võttis Räim tuuri kokku.

Räim kirjeldas ühtlasi, kuidas viimasel etapil tundmatud mehed äkitselt gruppi ilmusid. "Umbes 90km oli uuesti lootust küljetuulele, võtsime alguses rahulikult ja siis andsin tiimile käsu rünnata. Olime kenasti kõik kokku kogunenud ja siis gaas põhja. Ette jäi umbes 20 meest, kusjuures kokkuvõtte teine mees oli esimeses pundis olemas ja liidrit polnud. Ja siis juhtus naljakas lugu, et ühtäkki ilmus punti liider, kes kaalub vast 55kg ja on ikka väga väike poiss. Meie sõitsime üle 50km/h ja ta jõudis meile järele," avaldas Räim.

"Kahtlane... lisaks minu tiimikaaslane, kes oli temaga teises grupis, nägi kuidas ta ründas ja seejärel "haihtus". Türgis mängitakse veidi teiste reeglite järgi, sellest ma olen juba aru saanud ning need reeglid soosivad kohalikke rattureid ja nende tiime. Tuuri liider/võitja oli ukrainlane, aga sõidab Türgi tiimis. Kahju, võiks ikka fair play olla. Peab vist endale GoPro hankima, et sõidu ajal reeglite rikkumisi salvestada, vähemalt siinmail."