Veebruaris Itaalia karikavõistlustel teiseks tulnud Pesaro hoidis enne koondisepausi meistriliigas üsna turvalist play-off'i kohta. Märtsis aga võidurõõmu ei tuntud.

Praegu on Pesaro 9 võidu ja 13 kaotusega kaheksandal ehk viimasel veerandfinaali viival kohal, aga jälitajad on väga lähedal. Näiteks tabeli punasel laternal Cantul on 7 võitu ja 15 kaotust. Itaalia meistriliiga viimane langeb järgmiseks hooajaks astme võrra madalamale.

Pesaro peatreener Jasmin Repeša ütles enne homset kohtumist kuuendat positsiooni hoidva Trevisoga, et võrreldes veebruariga on võistkonnal säde kadunud.

"Püüame iga päev taastada vormi, mis meil varem oli. See ei ole lihtne, aga peame tööd edasi tegema ja vaeva nägema. Leidsin pärast karikafinaali ja koondisepausi eest teistsuguse võistkonna, meil napib meelekindlust ja tugevust. Selline olukord ei tee meid õnnelikuks," rääkis horvaadist juhendaja Pesaro kodulehele.

20-aastane Drell viskas märtsikuu neljas mängus keskmiselt 5,7 punkti ja võttis 4 lauapalli. Platsile sai ta keskmiselt 22 minutiks. Drelli kogu hooaja näitajad on 16,9 minutit, 5,6 punkti ja 2,4 lauapalli.

Itaalia kõrgliiga tabeliseis: