Serbia ja Portugali tuline MM-valikmäng lõppes 2 : 2 viigiga. Üleminutitel lõi Ronaldo ka portugallaste kolmanda värava, kuid kohtunikud leidsid, et pall väravajoont täies mahus ei ületanud. Videokohtunikku ehk VARi selles mängus abiks ei olnud.

Ronaldo vaidles tühistatud värava järel äärekohtunikuga nii häälekalt, et teenis ka kollase kaardi. Seejärel otsustas Ronaldo enne lõpuvilet väljakult minema marssida, visates selle käigus oma kaptenipaela vihaselt murule.

Nüüd tunnistas Makkelie Portugali väljaandes A Bola oma eksimust. "Saan FIFA reeglite kohaselt öelda vaid seda, et vabandasin juhtunu tõttu Portugali peatreeneri Fernando Santose ja terve Portugali koondise ees. Pingutame kohtunikena alati kõigest väest, et teha häid otsuseid. Kui me sellisel viisil uudistesse jõuame, pole me sugugi õnnelikud," tunnistas kohtunik.

Portugalil ja Serbial on hetkel A-valikgrupis võrdselt neli punkti. Portugal sõidab täna külla Luksemburgile, Serbia mängib võõrsil Aserbaidžaaniga.

Otse 2022. aasta MMile pääsevad Euroopast vaid iga alagrupi võitjad. Kümme teiseks jäänud meeskonda hakkavad omavahel võitlema kolme viimase MM-pääsme pärast.