Bottas lõpetas sõidu võitjaks tulnud tiimikaaslasest Lewis Hamiltonist 37,8 sekundit hiljem. Kahe Mercedese vahele mahtus Red Bulli äss Max Verstappen, kes jäi Hamiltonist maha vaid 0,745 sekundiga.

Sõidule tagasi vaadates leidis Bottas, et Mercedes oli tema puhul boksistrateegiaga liiga passiivne. Nimelt lootis soomlane, et meeskond hoiab teda pärast Lewis Hamiltoni teist boksipeatust kauem väljas, et tal oleks sõidu lõpus võimalik värskemate rehvidega Hamiltonile ja Verstappenile lähemale jõuda. Bottas tegi aga teise boksipeatuse kõigest kaks ringi pärast Hamiltoni.

Kuna sõidust polnud Bottasel võimalik kolmandast kohast kõrgemalt tõusta, käis ta lõpus ka kolmandat korda boksis ning kihutas viimasel ringil välja võistluse kiireima ringiaja, millega kaasnes üks lisapunkt.

"Minu jaoks oli strateegia liiga kaitsev, oleksime võinud ründavamad olla. See oli minu jaoks üsnagi üllatav," vahendas portaal PlanetF1 soomlase sõnu. "Me vaatame üle kõik, aga tundsin, et strateegia osas olime pigem passiivsed kui agressiivsed. Oleksin tahtnud kahe esimese boksipeatuse vahele suuremat vahet, kuid lõpuks poleks see enam suurt vahet teinud."