Bosnialased lendasid kodumaale tagasi neljapäeval, kus meeskonnalt viiruseproovid võeti. Täna võõrustab Bosnia Zenicas sõprusmängus Costa Ricat ning 31. märtsil kohtutakse Sarajevos MM-valikmängus Prantsusmaaga.

Bosnia ja Hertsegoviina jalgpalliliidu teatel tunneb Petev end hästi ning tal puuduvad sümptomid. Kõikide teiste koondise liikmete proovid olid negatiivsed. Alaliit lisas, et Petevi kaks varasemat koroonaproovi olid negatiivsed ning pole veel võimalik öelda, kust ta viiruse külge sai.

Soome ja Bosnia tegid kolmapäeval Petevi ametlikus debüütmängus MM-valiksarja Euroopa tsooni D-alagrupis 2:2 viigi. Prantsusmaa leppis samal ajal kodus 1:1 viiki Ukrainaga.

Iltalehti kirjutab, et 45-aastane Petev kõndis enne mängu Helsingi olümpiastaadioni koridorides ringi, mask vaid kaela ümber rippumas. Sama koridori pidi liikusid ka Soome koondislased, kes reisisid reedel Kiievisse. Ukraina - Soome valikmäng peetakse pühapäeval.

Soomlaste ridadest ühtegi koroonapositiivset pole avastatud.

2014.-2016. aastani Bulgaaria koondist juhendanud ning teiste klubide seas ka Zagrebi Dinamos ja Bialystoki Jagiellonias töötanud Petev määrati Bosnia ja Hertsegoviina koondise tüüri ette 21. jaanuaril.