Orlando saatis erinevatesse klubidesse oma kolm suurima palgaga mängijat: kahel korral NBA Tähtede mängul osalenud montenegrolane Nikola Vucevic hakkab mängima Chicago Bullsis, Prantsusmaa koondislane Evan Fournier Boston Celticsis ja pealtpanekuvõistlustelt tuttav ameeriklane Aaron Gordon Denver Nuggetsis.

Tänavu 15 võitu ja 29 kaotust saanud Orlando on NBA idakonverentsis eelviimasel kohal ja suuri staare vastutasuks ei saadud. Võistkonna tulevikuplaanidesse kuuluvad ilmselt ainult seni Bullsis mänginud tsenter Wendell Carter jr. ja 20-aastane tagamees R.J. Hampton, kes esindas Nuggetsit.

Mullune finalist Miami Heat hankis endale Houston Rocketsist kunagise hiilguse kaotanud tagamängija Victor Oladipo ja Sacramento Kingsist serblase Nemanja Bjelica. Põhimängijaid Heat ära andma ei pidanud.

Dallas Mavericks tegi kaupa New Orleans Pelicansiga: vahetusmeeste James Johnson ja Wes Iwundu ning teise ringi draft'ivaliku vastu toodi kolmestespetsialistist veteran JJ Redick (36) ja Itaalia koondislane Nicolo Melli.

Dallasel on nüüd eurooplasi viis: lisaks Mellile ka Luka Doncic (Sloveenia), Kristaps Porzingis (Läti), Maxi Kleber (Saksamaa) ja Boban Marjanovic (Serbia).

Samuti läänekonverentsis kõrgete sihtidega kevadele vastu minev Los Angeles Lakers tegi vangerduse tagaliinis. Lou Williamsi asemele toodi Atlanta Hawksist Rajon Rondo. Mullu tuli Rondo Los Angeles Lakersi ridades NBA meistriks.