Hooaja avaetapp peeti 21. - 24. jaanarini Monte Carlos, hooaeg jätkus kuu aega hiljem Soomes Arktika ralliga (26. - 28. veebruar). Kolmas MM-ralli peetakse alles aprilli lõpus (22. - 25. aprill) Horvaatias. Teatavasti on viimastel aastatel peetud hooaja kolmas etapp märtsis Mehhikos, kuid koroonapandeemia tõttu tänavu Mehhikos rallit ei toimu.

Toyota sõitja Ogier kiitis tänavuse hooaja kalendri heaks. "Usun, et selle aasta kalender on õigesti koostatud. Paus on õigel ajal, sest praegu on paslik anda tervishoiusektorile aega paranemiseks," vahendas WRC koduleht prantslase sõnu. "Kogu olukord on praegu arenemas, oleks tore mõelda, et võime millalgi taas fänne näha."

Mis plaanid Ogier'l võistluspausi ajaks on? "Loomulikult võtan aega, et perega koos olla. Praegu pole võimalik ka väga reisida kuhugile, aga piisab juba kvaliteetajast kodus."

Horvaatia ralli korraldajad loodavad juba aprilli lõpus toimuval võistlusel pealtvaatajad kiiruskatsete äärde lubada. Ogier veel ülemäära ralliks valmistunud pole. "Hetkel ma sellest liiga palju ei tea. Ralli lähenedes kuuleme aga võistkonnalt juba rohkem ning loomulikult on meil enne võistlust ka test kavas."

Koos Horvaatia ralliga on ees juba tihe hooaeg. Peale Horvaatia MM-etappi on järgmise seitsme kuu jooksul kavas üheksa rallit.