Ogier ja Solberg pidasid Arktika rallil teisel võistluspäeval maha vägeva lahingu. Laupäevast võistluspäeva alustas Solberg kaheksandalt ja Ogier üheksandalt positsioonil, mis tähendas ühtlasi, et nad startisid ka kiiruskatsetele üksteise järel.

Solberg alustas päeva 3,9 sekundise eduga kogenud konkurendi ees. Päeva viimasele katsele läksid mehed vastu aga Ogier 3,6 sekundilise eduga. Mäletatavasti sai päeva viimane katse Ogier'le aga saatuslikuks, kui prantslane jäi lumehange ligi 20 minutiks kinni. Seega jäi omavahelises võistluses sedapuhku peale nooruke Solberg.

"See oli tema poolt väga tugev sõit. Ta tegi väga kõva debüüdi, sõites esmakordselt WRC autoga," kiitis Ogier DirtFishi vahendusel.

Kahel rallisõitjal õnnestus kiiruskatsete vahel ka omavahel juttu ajada. "Ütlesin Oliverile, et sõitsin mõned aastad tagasi tema isa vastu, kuid juba praegu on tema vastu raskem konkureerida. Oliver vastas, et peaksin tema isale sama ütlema," muigas prantslane.

Jutt käib mõistagi Oliveri isast Petter Solbergist, kes krooniti 2003. aastal maailmameistriks. DirtFish toob välja, et Ogier ja papa Solberg sõitsid koos 35-l MM-rallil. Neist 18-l rallil sai parema tulemuse kirja Ogier ja 17-l korral Solberg.