Horvaatia ralliks valmistumise nimel Itaalias võistelnud Hyundai sõitjad kihutasid Hyundai i20 R5 masinaga. Breeni jaoks lõppes aga ralli juba viiendal kiiruskatsel.

Iirlane kaotas viiendal kiiruskatsel auto üle kontrolli, sõitis teelt välja ning rullus üle katuse. DirtFishi teatel pääsesid Breen ja kaardilugeja Paul Nagle avariist vigastusteta. Portaal meenutab, et Breeni jaoks oli see esimene avarii rallil pärast 2018. aasta Argentina MM-etappi.

Breeni tiimikaaslane Neuville võitis ralli, edestades kümne kiiruskatse järel lähimat jälitajat 22,7 sekundiga. Belglase järel sai teise koha kohalik ralliäss Stefano Albertini (Škoda Fabia Rally2 evo). Ka Neuville'i ralli ei möödunud päris probleemideta. Belglane tunnistas võistluse järel, et kümnenda mehena startides pidi ta toime tulema mudaste oludega. Neljandal kiiruskatsel sattusid talle tee peal ette ka kaks koera. Kõigi õnneks Neuville loomadega kokku ei põrganud.

Rallil lõi kaasa ka tänavu juunior WRC-s võistlev Robert Virves. Ford Fiesta Rally4 autoga sõitnud eestlane sai ralli kokkuvõttes 38. koha. Oma klassis (R2B) tuli Virves aga kolmandaks.Ta kaotas võitjale Giacomo Guglielminile lõpuks 1.51,1.