2014. aasta suveni Kalju naiskonnas mänginud Tikk meenutas üht vahejuhtumit, kui ta oli Aurelio juures kodus massaažis ning ühel hetkel olevat treener massaaži ajal neiul püksid jalast tõmmanud, kirjutab Soccernet.ee.

"Ma ei julgenud talle vastu hakata, kuna ei tundnud teda nii hästi ja kartsin, et ta on minust tugevam ja võib hakata vägistama," rääkis Tikk, kes oli toona 17-aastane.

"Ta tegi mulle massaaži ja äkitselt käppis mind jalgevahelt. Selle peale reageerisin ja küsisin "what the fuck?" lisas eksjalgpallur, kelle sõnul Aurelio seejärel lõpetas.

Eesti Jalgpalli Liit kinnitas eile õhtul, et Kanal 2 saates "Õhtu" avalikustatud 14-aastase tüdruku ja treeneri seksuaalsuhte osas on algatatud uurimine nii Aurelio kui Nõmme Kalju FC suhtes.

“Uurimise käigus kogunes informatsioon, mis kinnitab ajakirjanduses ilmunud materjalide põhjal tekkinud kahtlusi. On tähtis, et ohvrid julgevad endast teada anda ja kõnealuses olukorras on selliseid inimesi rohkem kui üks,” ütles Eesti Jalgpalli Liidu peasekretär Anne Rei.

Kõik, kellel on antud teema või analoogsete olukordade kohta informatsiooni, on oodatud jagama seda EJL-iga e-posti aadressil fp@jalgpall.ee. Ühendust võtnud inimeste anonüümsus ja informatsiooni konfidentsiaalsus on garanteeritud.

Jaga
Kommentaarid