2003. aasta WRC maailmameistri Petter Solbergi poeg Oliver lõi hooaja eel Hyundaiga käed kaheks aastaks. Solberg pidi algselt tegema kaasa täishooaja WRC2-sarjas, kuid sai juba Lapimaal võimaluse teha debüüdi kõrgeimas klassis.

Adamo kinnitas, et annab Solbergile veel sel hooajal võimaluse WRC masinaga sõita. "Kindlasti, kuid rohkem detaile ma teile ei anna. Ma ei ütle, mitmel rallil ta sõidab, sest siis hakkate keset aastat tekitama mulle stressi intervjuudega, kus tahate teada saada, millal Solberg taas WRC masinaga sõidab."

Korraliku debüüdi teinud Solberg sai Artkika rallil seitsmenda koha. Veel punktikatse eel hoidis ta kuuendat positsiooni, kuid Power Stage'il tehtud viga kukutas ta Takamoto Katsuta (Toyota) selja taha. Kas Solberg võib juba järgmisel hooajal saada võimaluse teha täisprogramm WRC-s kaasa? "Kes teab?" kõlas Adamo vastus.

Adamo lisas, et on Rootsit esindava sõitjaga seni väga rahule jäänud. "Olin tema aegade üle õnnelik, kuid mitte üllataunud. Uskuge mind, et kui ma teda rallieelsel testil nägin, siis tema lähenemine testile ja Monte Carlo rallile pani mind mõtlema, et ta on uueks sammuks valmis," sõnas Hyundai pealik. "Nägime eelmine aasta tema juures juba mitmeid omadusi, aga Monte Carlo punktikatsel otsustasime panna ta WRC autosse. Oleme kõik näinud, milleks ta on võimeline. Meie poolt oleks lollus lasta tal mujale minna."