Saates löövad sarnaselt eelmisele korrale kaasa Tallinna Selveri liikmed Andres Toobal ja Renee Teppan, Tartu Bigbanki peatreener Alar Rikberg ning saatejuht Karl Rinaldo.

Saates tuleb muuhulgas juttu järgnevatel teemadel:

*Saadet alustatakse järgneva küsimusega: kuidas Selveri meestele 0:3 kaotus Saaremaale maitses?
*Tartu Bigbanki võrkpallimeeskond ja -naiskond jagavad saali ja sponsoreid ning tunnevad üksteise edu üle rõõmu. Aga kas sel hooajal on mõni meeskonna mängija ka naiskonnast kedagi välja kutsunud?
*Credit24 Eesti meistrivõistlustel selgusid poolfinalistid. Sellega seoses võetakse ette suur eelvaade juba kolmapäeval ja neljapäeval startivate seeriate osas.
*Kes on Saaremaa ja Selveri duellis favoriit ning kus asuvad mõlema meeskonna tugevamad ja nõrgemad kohad?
*Kas sel hooajal on paremat mängu näidanud Hindrek Pulk või Renee Teppan?
*Kas Pärnul üldse tekib Tartu Bigbanki vastu võimalus? Mehed jäävad selles küsimuses eriarvamusele.
*Kus võiksid seekord peituda kogenud Avo Keele võimalused?
*Alari huultelt lipsab läbi lause, kus ta avalikustab ühe suvel koondisse pääseva mängija nime.
*Naiste Balti liiga finaalturniiri märksõna on emotsioon. Erilised üksikisikute tasandile taanduvad lood teevad suurfavoriidi TalTech/Tradehouse’i triumfi kauniks.
*Tartu Ülikool/Bigbank võitis veidi üllatuslikult pronksi. Kas uus peatreener Hendrik Rikand sobib naiskonnale rohkem kui eelmine juhendaja Kristjan Kais?
*Karli Alliku ja Netzhoppersi muinasjutt lõppes Saksamaa karikafinaalis. Head esitused annavad lootust, et Allik võib tänavu koondisse naaseda.
*Miks jäi Markkus Keel Prantsusmaa kõrgliigamängus Ardo Kreegi koduklubi vastu varumeestepingile?
*Meeste Meistrite liiga veerandfinaalid algasid pauguga. Kas Itaalia klubivõrkpalli valitsejad Perugia ja Lube jäävadki poolfinaalist välja?
*Alar räägib loo, kuidas Gheorghe Cretu avastas kuus aastat tagasi Poola esiliigast toore talendi, kellest on tänaseks saanud üks maailma paremaid diagonaalründajaid.
*4Sport esitleb: kuulajate küsimused võetakse taas ette. Muuhulgas tuleb sõnadega paika panna, kes võidaks turniiri, kui igas meeskonnas mängiks ainult ühe positsiooni mehed (“nurgaründajad vs. “liberod” jne).
*Peetril on mure. Ja sellele murele tuleb leida lahendus. Kvartett annab endast parima, kuigi ka sellest ilmselt ei piisa.

“Kuldne geim”, 94. osa:
1x
00:00