Suures intervjuus tutvustab end eestikeelsele jalgpalliüldsusele FCI Levadia serblasest peatreener Marko Savic, kes räägib muuhulgas enda värvikast teekonnast jalgpallis, armastusest Tallinna vastu, oma tööpõhimõtetest ning ühest FC Flora mängijast, keda ta kodumaa suurklubidele soovitas.

Lugejate küsimustele vastab seekord humoorikas võtmes FC Kuressaare keskkaitsjast tugitala Märten Pajunurm, treenerirubriigis portreteeritakse Pärnu Vapruse abitreenerit Siim-Sten Palmi ning luubi alla võetakse FC Flora noor keskkaitsja Markkus Seppik.

Intervjuudest leiab märtsi numbrist veel ka Narva Transi keskväljamehe Aleksandr Zakarljuka usutluse ning Viljandi Tuleviku eestvedajate Raiko Mutle ja Rain Tölpuse intervjuu, kes vaatavad tagasi Viljandi Tuleviku viimasele kümnendile – nimelt täitub Tulevikul tänavu kümme aastat omamoodi iseseisvumisest.

Kunagi Sporditähe ajakirjast alguse saanud rubriik „Tagaseljajutud“ leiab nüüd koha Jalkas – esimesena räägib oma võistkonnakaaslasi taga Tartu Tammeka vasakkaitsja Kevin Aloe.

Postritel on Aleksandr Zakarljuka, Bogdan Vaštšuk ja Marko Meerits.