Leedu vajas täna kindlasti võitu, sest omavahelise avamängu oli võitnud üllatuslikult Taani (80:76) ning enne viimast vooru oli leedukatel tabelis kolm ja taanlastel kaks võitu.

Leedu tegi otsustava perioodi alguses 17:6 vahespurdi ja pääses ette 75:66, kuid Taani suutis vahe tagasi mängida. Lõpusekunditel oli Adama Dorboel võimalik visata ka potentsiaalne võidukorv, kuid Mantas Kalnietis suutis tema läbimurdele kulbi panna.

Kalnietis oligi Leedu resultatiivseim 11 punktiga, Vaidas Kariniauskas, Jonas Maciulis ja Tomas Dimša lisasid kõik 10 silma. Taani poolel viskasid Kevin Larsen 21 ja Darboe 20 punkti.

C-grupist said EMile ka Belgia - lõpetas sarnaselt Leedule 4 võidu 2 kaotusega - ning Tšehhi (2-4), kellel oli korraldajamaana pääse juba olemas. Taani (2-4) lõpetas viimasena.

1.-18. septembrini 2022 toimuval EMil - mis peetakse Saksamaal, Tšehhis, Itaalias ja Gruusias - mängivad 24 riiki: Iisrael, Hispaania, Poola, Itaalia, Venemaa, Eesti, Belgia, Leedu, Tšehhi, Horvaatia, Holland, Türgi, Serbia, Gruusia, Soome, Ukraina, Sloveenia, Ungari, Prantsusmaa, Suurbritannia, Saksamaa, Bosnia ja Hertsegoviina, Kreeka ja Bulgaaria.