Sel hooajal Norra koondise põhitegijate sekka tõusnud Laegreid võitis Pokljuka MM-ilt lõpuks kokku neli kuldmedalit. Tegemist on tema esimeste tiitlivõistluste medalitega täiskasvanute konkurentsis. Norralaste suurim staar Johannes Thingnes Bö leppis samal ajal individuaaldistantsidelt ainult jälitussõidu pronksmedaliga. Pühapäevasel võistlusel sai ta viie trahviringi juures kaheksanda koha.

Laegreid laskis ühisstardis lõpuks ühe trahvi ning edestas tiimikaaslast Johannes Dalet 10,2 sekundiga. Dalel jäi üles kaks märki. Pronksi teenis samuti kaks trahvi lasknud prantslane Quentin Fillon Maillet (+12,8).

Medalit ootasid pühapäeval ka korraldajad sloveenid, kuid Jakov Fak pidi lõpuks leppima viienda kohaga. Fak oli pikalt medalikohtadel sõitmas, kuid viimases tiirus lastud üks trahv ei lubanud tal kiiremate suusameeste ees vajalikku edu saavutada. Lõpuks kaotas Fak Laegreidile 30,0 sekundiga.

Laegreid võitis Pokljuka MM-ilt kuldmedali veel individuaaldistantsil, teatesõidus ning segateates. Sprindis oli ta seitsmes ning jälitussõidus kuues. Segapaarissprindis ta Norra koosseisu ei mahtunud.