Kohaliku politsei teatel sõitis Reid valge Dodge Ramiga Kansas Citys ringi ning sõitis ristmiku lähedal otsa Chevrolet Impala masinale, mis tee ääres seisis. Chevrolet'l oli bensiin otsa saanud ning auto juht oli perekonna appi kutsunud. Vahetult pärast esimest kokkupõrget sõitis Reid Impala masina ees seisnud Chevrolet Traverse'ile, kus viibisid õnnetuse hetkel tagaistmel kaks last.

USA meedia teatel sai viieaastane laps eluohtlikke vigastusi, tema kõrval istunud nelja-aastane laps sai samuti vigastuse, kuid õnneks polnud need eluohtlikud. Mõlemad lapsed viidi kohalikku haiglasse. Reede õhtuse seisuga polnud veel teada, missuguses seisundis lapsed on.

Reid oli õnnetuse järel tunnistanud politseile, et oli eelnevalt "kaks või kolm jooki tarbinud". CNN-i teatel tunnistas Reidiga rääkinud politseinik, et mees lõhnas alkoholi järele ning tema silmad olid punased. Reid kaebles avarii järel kõhuvalu üle ning ka tema toimetati haiglasse kontrolli.

"Klubi on Britt Reidiga seotud mitme autoga avariist teadlik. Me kogume juhtunu osas informatsiooni ning hetkel rohkem midagi ei kommenteeri," seisis Kansas City Chiefsi pressiteates. "Oleme mõttes kõigiga, kes avariis osalesid."

Chiefsi peatreeneri Andy Reidi poeg Britt on klubi juures töötanud alates 2013. aastast.

Chiefsi ootab pühapäeva õhtul ees NFL-i finaalmäng (Super Bowl), kus klubi läheb vastamisi Tampa Bay Buccaneersiga.