Kui möödunud aastal nägid rallisõbrad Poomi võistlemas nii Ford Fiesta kui ka Hyundai i20 Rally2 autoga, siis tänavusel hooajal istub 24-aastane noormees Citroën C3 Rally2 autosse, mille valmistab ette nimekas Prantsusmaa meeskond Saintéloc Junior Team.

Samal auto ja võistkonnaga tuli möödunud aastal Euroopa meistriks Aleksei Lukjanuk.

Saintéloci võistkonna eest on võistelnud sellised piloodid nagu Craig Breen, Stephane Lefebvre, Timmu Kõrge, Siim Plangi ning tänavusel Monte-Carlo rallil saavutas WRC3 klassis teise koha Yoann Bonato.

Rakverest pärit Poomi kõrvale istub 41-aastane Darren Garrod. 2018. aasta Briti meistril on ette näidata 233 starti, millest 13 WRC sarjas. Nimekamatest pilootidest on Garrod juhendanud Mark Higginsit. 2019. aastal võistles britt koos Ruairi Belliga Estonian Junior Challenge kahel Lätis sõidetud talverallil.

„Võistlen Otepääl Saintéloc Junior Teami poolt ettevalmistatud Citroën C3 Rally2 autol. Pikemalt sellel teemal hetkel ei peatuks, sest kodune talveralli on meile nii-öelda testralliks ja meeskonnaga tutvumiseks. Minu hooaja edasised plaanid on seotud Prantsusmaa meeskonnaga, kuid kogu hooaja plaanide kinnitamiseks on veel mõned olulised otsused vaja ära oodata," rääkis Poom pressiteate vahendusel.

"Põhjus, miks liigun ingliskeelse legendi peale on, et kodust on keeruline leida kogemustega kaardilugejat. Otepää ralli eel teeme ka ühe testipäeva, et saaksime auto enda järgi mugavaks seadistada ja lihvida koostööd uue kaardilugejaga," lisas ta.

Citroen C3 Rally2.