Avaveerand kuulus TalTechile 21:17. Teisel veerandil juhtis pealinnaklubi kõige rohkem 15 punktiga, kuid Pärnu vähendas poolajapausiks kaotusseisu neljale punktile (39:43). Enamus kolmandast veerandajast kulges veel TalTechi kergel domineerimisel, kuid viimast 10 minutit alustati juba Pärnu 66:65 juhtimisel.

Pärnu suutis viimasel veerandil ohje enda käes hoida, kuigi suuremaks kui viis punkti TalTech vahet ei lasknud. 10 sekundit enne lõppu tabas Indrek Kajupank kolmese, tuues ülikooliklubi viie punkti pealt kahe punkti kaugusele. Sekund hiljem oli Robert Valge juba vabaviskejoonel, tabades kahest viskest esimese, mis vormistaski lõppseisu. Oliver Metsalul oli veel viis sekundit enne lõppu võimalus kolmesest mäng lisaajale viia, kuid võistkonna resultatiivseimana 21 punkti ja 7 lauapalli toonud ääremängija mängu päästa ei suutnud.

Pärnu parimana ja ühtlasi üleplatsimehena kogus Soome koondislane Edon Maxhuni 31 punkti (visked väljakult 16-st 9, kolmesed 10-st 7, vabavisked 6-st 6). Valge panustas võitu 18 punkti, Märt Rosenthal sai kirja 17 punkti, 6 lauapalli ja 7 korvisöötu, Mihkel Kirves 11 punkti ja 10 lauda.

Pärnu jätkab Eesti klubidest 13 võidu ja 3 kaotusega Kalev/Cramo (9-2) järel teisel kohal. TalTech on 7 võidu ja 9 kaotusega viies.

Mäng täispikkuses: