Kvalifikatsioonis suutis Jörgen-Matthias Talviku oma grupi neljanda aja välja sõita ja Meico Vettik oli omas grupis kolmeteistkümnes. Avasõidus tegi suurepärase stardi Talviku, kes neljanda koha sisse võttis. Kahjuks sõidu alguses kohe tuli sisse väike aps, mis ta seitsmendaks langetas. Konkurendi kukkumine aitas Jörgen-Matthiase aga peagi taas kuuendale kohale. Seal sõitis ta pool sõitu misjärel meie mehest sõitis mööda Lorenzo Locurcio (Venetsueela, Kawasaki).

Talviku hoidis seejärel seitsmendat kohta sõidu lõpuni. Ka Meico Vettik tegi hea stardi, kuid enne teist kurvi sõideti ta rajaäärde karpi ning ta kukkus ja nii tuli sõitu pärist viimaselt kohalt alustada. Vettik näitas aga head vormi ning suutis viimaselt kohalt lõpuks neljateistkümnendaks tõusta. Stardi järel asus sõitu juhtima sarja liider Thibault Benistant (Prantsusmaa, Yamaha), kuid üsna pea möödus temast Mattia Guadagnini (Itaalia, Husqvarna), kes teistel kohe ka eest sõitis ning kindla võidu võttis. Benistant lõpetas sõidu teisena ja Hakon Fredriksen (Norra, Yamaha) kolmandana.

Teises sõidus tegi Talviku taas ilusa stardi ja avaringi lõpetas ta kolmandal kohal. Seda positsiooni suutis ta hoida enamuse sõidust, kuid sarnaselt avasõidule suutis venetsueela esindaja Locurio Jörgen-Matthiasest mööduda. Finishisse jõudis Talviku väga heal neljandal kohal. Hea stardi tegi ka Vettik, kes avaringilt tulles oli viies. Mõnda aega sõitis Meico neljandal kohal Talviku seljataga, kuid ta temast möödus Locurio ja Vettik lõpetas sõidu viiendana. Esikoha teenis taas Guadagnini, teine oli Fredriksen.

Etapi kokkuvõttes tuli Talviku 32 punktiga viiendaks ning Vettik 23 punktiga kaheksandaks. Esikoha teenis 50 punktiga Guadagnini, teine oli 42 punktiga Fredriksen ja kolmas 36 punktiga Locurcio. Sarja kokkuvõttes on Talviku 144 punktiga kuues ja Vettik 137 punktiga seitsmes. Liider on 251 punktiga Benistant.