Külalised alustasid kohtumist tempokalt ning avavärav sündis juba neljandal minutil. Mateusz Bogusz pääses Daaniel Maanase eest jooksu ning tõstis palli üle Karl-Romet Nõmmi käte. Vaatamata eduseisule poolakate surve jätkus ning 15. minutil mängis igapäevaselt Celticus palliv Patryk Klimala üle Eesti kaitsjad ja lükkas palli võrku. Avapoolajal jõudis Poola sihile veel ühe korra, kui Jakub Kaminski hea individuaalse soorituse järel külaliste eduseisu suurendas. Eesti jõudis avapoolajal paaril korral vastaste trahvikasti lähistele ning 35. minutil teeniti ka karistuslöök, kuid sellele järgnenud nurgalöögist midagi ohtlikku ei sündinud, kirjutas Eesti jalgpalliliidu kodulehekülg.

Teine kolmveerandtund algas võõrustajatele õnnetult, kui 47. minutil suudeti küll esimene löök tõrjuda, aga tagasipõrkunud palli toimetas väravasse Robert Gumny. Külaliste väravanälg sellega ei kustunud ning 58. minutil sai Bogusz kirja oma teise ning Poola viienda tabamuse. Jala sai valgeks ka vahetusest sekkunud Pawel Tomczyk, vormistades 81. minutil lõppseisu.

„Karm reaalsuskontroll meie jaoks. Selge see, et Poola oli favoriit ja nad tulid siia meid võitma. Viimane mäng Bulgaaria vastu oli neil kehva ja nad pidid oma mainet kuidagi tõstma. Meil oli plaan ja üritasime palli hoida, aga nende agressiivne pressing ei lubanud seda. Jäime alguses individuaalsetes võitlustes alla ja kaotasime kontrolli,” sõnas koondise peatreener Igor Prins mängujärgselt Soccernet.ee otseülekandes.

„Ma ei tahaks poiste suhtes väga negatiivne olla. Nad tahtsid väljakul midagi ära teha ja käega löömist ei olnud, aga vastane suutis kõik käigud kinni panna. Olid olukorrad, kus me oleks pidanud kannatlikumad oleme, aga kahjuks eksisime seal,” lausus Prins.

Eestit ootab järgmisena ees kohtumine Lätiga, kellega minnakse vastamisi 8. septembril Jelgavas Zemgale Olümpiakeskuses.