Enamus maailma- ja Euroopa meistrivõistluste etappe tühistati. Kogemuste saamiseks otsustas Arandi meeskond osaleda Soome meistrivõistluste sarjas, kus on paadiklassis F-4 hetkel kõrgeim tase Euroopas. Sarja sõidavad kaasa mitmed maailma- ja Euroopa meistrid.

„Esimesel etapil Raumas olin neljas. Tänu treeningutel paadiga üle külje tehtud uperpallile ei olnud veel päris seda enesekindlust, et poodiumi eest võidelda. Teisel etapil Kotkas olin neljas, tänu mitmele enda tehtud sõiduveale. Kolmas etapp toimus Kuopios. Tunne oli küll hea, kuid ennem etappi muudetud paadipõhjaga ei toiminud meie vindid enam võistlusolukorras hästi. Lisaks purunes veel üks parimaid võistlusvinte. Rauma etapil jäin viiendaks. Racewknd Soome meistrivõistluste sarja kokkuvõttes tulin viiendaks.“ võttis Arand hooaja kokku.

„Formula 4 klassi MM-sarjast sai tänu viirusele ühe võistluse põhine MM, mis loodetavasti toimub 25. - 27. september Itaalias Viverones. Vaadates, kuidas meil ümberringi olukord koguaeg muutub, ei ole veel täit kindlust ka selle võistluse toimumises. Samuti paneb paljusid mõtlema võimalik 14-päevane garantiin peale MM-ilt naasmist.“ kommenteeris MM-i toimumist Stefani treener Aivar Arand.