Kui üks poolehoidja küsis Porterilt, miks ta ei ole avaldanud arvamust koroonaviiruse osas, vastas teist aastat praeguses klubis mängiv noormees, et tema arvates kasutatakse pandeemiat ära suurema eesmärgi nimel. “Isiklikult ma usun, et koroonaviirust kasutatakse masside kontrollimiseks. Terve maailm on hetkel ju kontrolli all,” avaldas 22-aastane NBA korvpallur.

“Sa pead kandma maski. Kes teab, mis juhtub, kui vaktsiin tuleb välja. Võibolla peab hakkama enne reisi end süstima, see oleks hullumeelne,” arvas Porter ja lisas,” mind pole iial vaktsineeritud.”

Selle kõige taga on kindlasti midagi suuremat ja me kõik istume ning vaatame, mis toimub. Ärge minge nüüd emotsionaalseks, see on siiski tõsine ja reaalne asi. Sellegipoolest on see liiga suureks puhutud,” arvas mängumees.

Sarnase sõnavõtuga esines hiljuti ka Lakesi mängija Dwight Howard, kes rääkis samuti vaktsineerimisest. “Kas ma usun vaktsiinidesse? Ei usu. See on minu isiklik arvamus,” rääkis ameeriklane.

Enne seda oli ta sarkastiliselt kahelnud koroonasse nakatumise osas. “Ma ei teadnud, et viirus lendab õhus ringi ja otsib inimesi.”

Teisipäevase seisuga on Ameerika Ühendriikides kinnitatud 4,3 miljonit koroonajuhtumit ja 650 000 sellega kaasnenud surma.