Ralf Schumacher kuulus Jordani ridadesse aastatel 1997-1998. Sakslane polnud aga enda rolliga meeskonnas rahul ning soovis võistkonnast lahkuda. Schumacheri rahulolematuse peamiseks põhjuseks peetakse 1998. aasta Belgia GP-d, kus sakslasel ei lubatud mööduda tiimikaaslasest Damon Hillist, kes lõpuks seal võidutses. Karjääri esimest võitu jahtinud Schumacher pidi leppima toona teise kohaga.

Nii sooviski Schumacher meeskonnast lahkuda, kuid teda sidus Jordaniga leping. "See lõppes meie kõigi jaoks hästi, sest Michael Schumacher maksis mulle kaks miljonit naela, et ma Ralfi lepingu puruks rebiksin. Tegin seda suurima heameelega," meenutas 72-aastane Jordan.

"Loomulikult on see tõsi," jätkas endine vormeliboss. "Mitte keegi ei astu üle Jordani ukse ilma selle eest maksmata. Antud juhul oli selleks Michael Schumacher ning sain seeläbi talle eelnevate aastate eest tagasi teha."

Seitsmekordne maailmameister Schumacher tegi 1991. aastal F1-s debüüdi just Jordani meeskonnas, kuid siirdus pärast üht etappi Benettoni.