Liiga komissari Gary Bettmanni teatel jõudsid NHL-i juhid vastavale kokkuleppele NHL-i mängijate ühendusega. Bettmanni sõnul pole veel paigas täpne kuupäev, millal mängudega jätkatakse, kuid tõenäoliselt toimuvad need suvel ja kanduvad edasi sügisesse.

Hooajaga saavad jätkata 12 esimest meeskonda mõlemast konverentsist. Pooleli jäänud põhiturniiri enam lõpuni ei mängita, edasipääsejad pandi paika praeguse järjestuse järgi. Nii ida- kui läänekonverentsi jaoks valitakse välja üks linn, kus kõik mängud toimuvad. Kaht keskust pole veel valitud, kuid kandidaatidena on end üles andnud Chicago, Columbus, Dallas, Edmonton, Los Angeles, Las Vegas, Minneapolis, Pittsburgh, Toronto ja Vancouver.

Uue plaani on kohaselt mõlema konverentsi neljal esimesel klubil juba kindlustatud edasipääs play-offi teise vooru ning kohtadel 5. - 12. paiknevad meeskonnad hakkavad välja selgitama ülejäänud edasisaajaid.

Treeningutega loodavad klubid taasalustada juunist. Ühtlasi hakatakse siis mängijaid regulaarselt testima.

NHL on esimene suurem Põhja-Ameerika spordiliiga, mis teatanud hooaja jätkamise plaanist. NHL-is peeti viimased kohtumised 12. märtsil.