Vabavõitluse superstaar McGregor on senise karjääri jooksul pidanud ühe profipoksi matši, kui kohtus 2017. aasta augustis Floyd Mayweatheriga. Kohtumise võitis lõpuks ameeriklane, kuid seda alles kümnenda raundi tehnilise nokaudiga.

"Tal pole kunagi ühtegi õiget poksimatši olnud ning siis ta peab kümme raundi vastu viimase 100 aasta kõige parema poksija vastu," kiitis Tyson McGregorit. "Ta pidas vastu kümme raundi ja suutis omakorda jagada hoope viimaste aastate parima võitleja vastu."

Tysoni sõnul ei ole inimesed mõistnud, kui hästi McGregor vastu pidas. "Inimesed räägivad lihtsalt, et üks mustanahaline mees võitis valgenahalist, aga vaadake, kelle Mayweather lõpuks ikkagi alistama pidi. Kujutage ette meest, kes pole varem poksinud ja siis ta kohtub minuga. Kui selline inimene suudaks minu vastu kümme ringi vastu pidada, on ta üks karm vana. McGregor oli vastamisi parima poksijaga ja ta oleks pidanud minema paanikasse, kuid ta jäi rahulikuks."

Legendaarse poksija kiitus ei jäänud McGregoril märkamata. "Aitäh sulle, Mike. Tea, et kui kordusmatš ükskord tuleb, siis võttes arvesse minu teadmisi Floydi kohta ja minu treeninguid vanakooli poksitreeneri käe all, siis ma lahendan selle pusle. Ma alistan Floydi," kirjutas iirlane Twitteris. "Ma vannun seda oma elu nimel."