Pühapäevasel etapil võidutses Williamsi F1 tiimi ridadesse kuuluv George Russell (22), kellele järgnesid Ferrari täht Charles Leclerc ja endine vormel-1 piloot Esteban Gutierrez. Esikuuikusse mahtusid veel F1-sõitjad Alex Albon (Red Bull) ja Nicholas Latifi ning briti võidusõitja Anthony Davidson.

Lisaks vormeliässadele võtsid tänasest sõidust osa ka jalgpallurid. Madridi Reali puurilukk Thibaut Courtois saavutas 12. koha, debüüdi teinud Manchester City ründaja Sergio Agüero lõpetas 14. ja Barcelona mängija Arthur Melo 20. positsioonil.

ENNE STARTI:

Stardinimekirjas on end vormelisõitjate ja elukutseliste e-sportlaste kõrval üles andnud jalgpallurid Sergio Agüero (Manchester City), Thibaut Courtois (Madridi Real) ja Arthur Melo (Barcelona), golfar Ian Poulter ning moootorrattur Andrea Pirillo.

Esimest korda hooaja jooksul võtab simulaatoris koha sisse 2005.-2007. ja 2009.-2011. aastani F1 sarjas kihutanud itallane Vitantonio Liuzzi. Stardis on ka sellised endised F1 tähed nagu Anthony Davidson ja Esteban Gutierrez.

Pragustest F1 pilootidest löövad kaasa Charles Leclerc, Alexander Albon, Lando Norris, Antonio Giovinazzi, George Russell ja Nicholas Latifi. Madalamatest sarjadest tulevad neile konkurentsi pakkuma Pietro Fittipaldi, Max Fewtrell, Lewis Hamiltoni vend Nicolas, Ralf Schumacheri poeg David ning Ferrari testsõitja Antonio Fuoco.

F1 virtuaalsarja viies etapp stardib Eesti aja järgi kell 20 ning on nähtav F1 ametlikul Youtube'i kanalil.

F1 sarja omanikud on öelnud, et virtuaalne sari jätkub senikaua, kuni päris autodele jälle hääled sisse pannakse, mis praegustel andmetel juhtub 5. juulil Austrias.

Kogu stardinimekiri:

Anthony Davidson (Mercedes)
Esteban Gutierrez (Mercedes)
Charles Leclerc (Ferrari)
Antonio Fuoco (Ferrari)
Alexander Albon (Red Bull)
Sergio Agüero (Red Bull)
Lando Norris (McLaren)
Nicolas Hamilton (McLaren)
Max Fewtrell (Renault)
Ian Poulter (Renault)
Vitantonio Liuzzi (AlphaTauri)
Andrea Pirillo (AlphaTauri)
David Schumacher (Racing Point)
Jimmy Broadbent (Racing Point)
Antonio Giovinazzi (Alfa Romeo)
Thibaut Courtois (Alfa Romeo)
Pietro Fittipaldi (Haas)
Arthur Melo (Haas)
George Russell (Williams)

Nicholas Latifi (Williams)