Kõik praeguseks edasi lükatud või ära jäetud etapid toimuvad samadel päevadel virtuaalselt kuni maikuuni ning kui päris võidukihutamisega jätkata ei saa, siis kauemgi.

E-vormelisari põhineb F1 2019 arvutimängul. Bahreini etapp sõidetakse päris etapist poole lühemana ehk 28-ringilisena ning seda kannavad üle nii vormel 1 YouTube'i kui ka Facebooki kanal. Sõidu kestvuseks on orienteeruvalt poolteist tundi. Sõitjate stardikohad jagatakse kvalifikatsioonis välja sõidetud kiiremate ringiaegade põhjal.

Kõik mängu seaded sätitakse nii, et masinad oleksid võrdsed ja ühesuguste seadetega, vähendatud on autode lagunemist. Nende jaoks, kes mängus end nii koduselt ei tunne, jäetakse võimalus sisse lülitada pidurite lukustamise vastane süsteem ja veojõukontroll.

F1 pressiteates peetakse vajalikuks rõhutada, et sari loodakse vaid meelelahutuslikul eesmärgil, et inimestele sel keerulisel perioodil tegevust pakkuda ning ametlikke MM-punkte mängus ei ole.

Võistlusnädalavahetuste jooksul korraldatakse ka mitmeid sõuvõistlusi, kus tavainimestel on võimalus F1 pilootidega virtuaalselt rinda pista.

Virtuaalsele Bahreini GP-le antakse start pühapäeval Eesti aja järgi kell 22.00.