MXGP klassi avasõidus tegi ilusa stardi Harri Kullas (Honda). Esimeste kurvide järel esikümnes olnud Kullas langes aga mõne ringiga ülirasketes tingimustes 20 parima seast välja. Kogu sõidu võitles Harri, et punktikohale jõuda. Vahepeal boksis uusi prille võtmas käinud Harri lõpetas sõidu aga 21. kohal ja jäi esimesena punktidest ilma. Tanel Leoki (Husqvarna) hetkevorm ei lubanud tal üldse sõitu lõpuni tulla ja kirja läks talle kolmekümnes koht. Kõige kehvemalt stardikohalt startima pidanud Tim Gajser (Sloveenia, Honda) näitas, et ka sealt on võimalik hea start teha. Gajser pääses kiirelt top 5 sisse ja esimese täisringi lõpuks oli ta üllatuslikult möödunud nii Jeffrey Herlingsist (Holland, KTM) kui ka Jorge Pradost (Hispaania, KTM) ja asus sõitu juhtima.

Gajser ei vaadanud kordagi tagasi ja sõitis eest ära ka planeedi kiireimaks liivasõitjaks peetaval Herlingsil. Lõpuks võttis Gajser 21 sekundilise võidu Herlingsi ees. Hea sõiduga tuli kolmandaks Arminas Jasikonis (Leedu, Husqvarna). Teises sõidus Kullas nii head starti ei suutnud teha, kuid seevastu tuli sõit ise tal välja palju paremini kui esimene. Kullas hakkas ränkraskel rajal avaringi top 15 positsioonilt vaikselt ettepoole rühkima. Sõidu keskel tõusis Kullas juba kaheksandaks. Siis said temast mööda aga Clement Desalle (Belgia, Kawasaki) ja Glenn Coldenhoff (Holland, GasGas). Rohkem Harrist keegi enam mööda ei saanud ja Kullas tuli finišisse kümnendana. Ka Tanel Leok suutis teise sõidu lõpuni sõita ning avas samuti oma selle aastase punktiarve kui ta lõpetas sõidu 18. kohal.

Esikohale pidasid duelli Herlings ja Gajser. Kui avasõidus oli parem sloveen, siis teises sõidus suutis kiireim olla Herlings. Kolmandana lõpetas sõidu taas Jasikonis. Etapi kokkuvõttes tuli Kullas 11 punktiga 13. kohale, Tanel Leok sai 3 punktiga 23. koha. Etapivõidu teenis 47 punktiga Herlings, teise koha sai samade punktidega Gajser ja kolmanda koha 40 punktiga Jasikonis. Sarja kokkuvõttes on 94 punktiga liider Herlings, teisel kohal on 85 punktiga Gajser ja kolmandal kohal 68 punktiga Antonio Cairoli (Itaalia, KTM). Harri Kullas läks tänaste punktidega 20. kohale, Leok asub 28. positsioonil.

MX2 klassi avasõidus toimus esimeses kurvis suur kukkumine, õnneks pääses sealt puhtalt mööda Hardi Roosiorg, kes tänu sellele kohe ka esimese 20 piirile tõusis. Roosiorg suutis sõidu alguses väga head kiirust üleval hoida ning see aitas tal tõusta juba neljateistkümnendale kohale. Sõidu teine pool läks Hardil aga raskeks japigem tuli hakata silma peal hoidma seljatagant tulijatel. Oma head kohta õnnestus tal siiski sõidu lõpuni hoida ning finišisse jõudis Roosiorg 15. kohal. Esikohale võitlesid Tom Vialle (Prantsusmaa, KTM) ja Jago Geerts (Belgia, Yamaha). Vialle sai enamuse sõidust liidrikohal olla, kuid sõidu lõpus oli Geerets selgelt parem ja nii kuulus võit talle. Kolmanda koha võttis Maxime Renaux (Prantsusmaa, Yamaha).

Enne teist sõitu olid olud vihma tõttu rajal veelgi raskemaks läinud, kuid Hardi Roosiorule see sobis. Stardi järel oli Hardi 20 piiril ja kogu sõidu suutis ta ilma suuremate vigadeta läbida ning see aitas tal korrata esimese sõidu tulemust, Roosiorg jõudis finišisse taas viieteistkümnendal kohal. Stardikurvis kukkus esimese sõidu võitja Jago Geerts ja ta jäi teistest seetõttu poolteist minutit taha. Geerts võitles terve sõidu ja oli rajal üks kiiremaid mehi ning tal õnnestus viimaselt kohalt lõpuks koguni seitsmendaks tõusta. Kinda sõiduvõidu teenis algusest peale juhtinud Tom Vialle. Teisena lõpetas sõidu Jed Beaton (Austraalia, Husqvarna) ja kolmandana Maxime Renaux. Tanel Leoki meeskonnas sõitev Edelbacher lõpetas sõidu 16. kohal.

Etapi kokkuvõttes teenis Roosiorg 12 punktiga 14. koha. Etapivõidu sai 47 punktiga Vialle, teine oli 40 punktiga Renaux ja kolmas 39 punktiga Geerts. Sarja kokkuvõttes on Roosiorg kahekümnendal kohal. Liidriks tõusis 87 punktiga Tom Vialle, teine on 82 punktiga Geerts ja kolmas 74 punktiga Beaton.