Aasta noortennisistidon sel aastal kuni 12aastaste seas Adriana Roots ja Samuel Mandelkorn, kes on mõlemad Eesti meistrid nii üksik- kui paarismängus. Kuni 14aastaste parimad on Brit Martin ja Oliver Ojakäär, kes võitsid tänavu mitu rahvusvahelist noorte turniiri, kirjutas tennis.ee.

Kuni 16aastaste neidude hulgas valiti parimaks Eesti meister nii U16 kui U18 vanuserühmas Liisa Varul ja noormeestest viimase kuu jooksul kaks ITF Juniors turniiri võitnud Mark Lajal. Kuni 18aastastest on parimad Katriin Saar ja Alexander Georg Mändma, kes osalesid edukalt täiskasvanute turniiridel.

Aasta lastetreeneriks valiti Martin Karis, kelle juhitud MK Tennisekool pälvis aasta tennisekooli auhinna. Aasta treeneri tiitel läks tänavu Andres Kuhile, kelle õpilane Daniil Glinka tegi ATP edetabelis 800kohalise tõusu.

Aasta naisseeniori tiitel läks värskele maailmameistrile segapaaris Liina Suurvarikule, aasta meesseenioriks valiti Rene Busch. Aasta ratastoolitennisist on tänavu Mait Mätas ja aasta rannatennisist Ott Ahonen.

Aasta tenniseturniiri auhinna pälvis suve hakul Kadrioru tenniseklubi poolt korraldatud Estonian Junior Open. Harrastustennisistide turniiridest tunnistati parimaks Euronics Est-Trans Cup.Aasta tenniseklubi tiitli pälvis Tenniseklubi Fellin ja aasta tennise meediakanaliks valiti uus tenniseuudiste portaal Tennisnet.ee.

Aasta taristu arendus läks Viimsisse Karulaugu spordikeskusele. Aasta regionaalse tennise arendaja tiitli sai Rahinge rannatennis. Kõige kodusemaks tennisekeskuseks valiti rahvahääletusel Veeriku Spordikeskus.

Tennisealaste teenete eest pälvis auhinna aasta alguses 70 juubelit tähistanud Aita Põldma. Põldma pälvis tänavu ka EOK tänukirja, mille andis üle EOK president Urmas Sõõrumaa.