Eilse esimese võistluspäeva lõpetasid Elary Talu Sõmerpalu motoklubist, Priit Biene RedMoto Racingust ja Edgars Siliņš Lätist kümnendal kohal. Ka täna sõideti 16-18 kraadise temperatuuri ja üsna jaheda tuule käes eilset rada - kaks ringi, kokku 279 kilomeetrit, mille läbimiseks kulus üle seitsme ja poole tunni. Individuaalselt oli Siliņš täna klubide arvestuses 22., Talu 26. ja Biene 55. kohal.

„Täna vihma ei sadanud ja enamus katseid tolmas kõvasti,“ rääkis meeskonna juht Veiko Biene. „Üldiselt läheb meeskonnal hästi, klubide arvestuses tõusime kaks kohta. Ainult Priitu vaevas päeva teises pooles mingi terviseprobleem, ta kaebab väsimust ja on praegugi pikali puhkamas,“ selgitas Biene.

Siliņš tegi nagu eilegi seitsmendal katsel meeskonnakaaslastest parima tulemuse, sõites välja kümnenda aja.

Homme ja ülehomme minnakse uuele rajale – kaks ringi, millel on 7 kiiruskatset, teevad kokku 266 km ja sõiduaega tuleb mõlemal päeval 8 tundi.

ISDE toimub tänavu 11.-16. novembril Portugalis Portimaos. Üle 500 osaleja heitleb kuue päeva jooksul radadel, mis kulgevad nii liival kuni lahtisel kruusal, metsateedel, kivistel mäeseljandikel ja savipinnasel.

Eelmisel aastal osalesid Martin Leok ja Talu koos Läti võistleja Ivo Steinbergsiga samuti klubide arvestuses Club Team Awards, kui Tšiilist toodi koju väärt teine koht.