Manchester United läks kohtumist juhtima 36. minutil, kui Daniel James andis kiirrünnakul täpse söödu Marcus Rashfordile, kes palli Liverpooli puuriluku Alisson Beckeri selja taha saatis. Olukorda sekkus ka videkohtunike süsteem VAR, sest tundus, et kiirrünnak tekkis olukorrast, kus Liverpooli Divock Origi vastu viga tehti. VAR siiski leidis, et viga ei olnud ja värav luges.

Vaid loetud minutid hiljem sahistas võrku ka Sadio Mane. Viigivärav võeti Liverpoolilt siiski ära, sest taas sekkus VAR ning Senegali koondislasele vilistati käega mäng. Seega lõppes avapoolaeg võõrustajate 1:0 eduseisus.

Teisel poolajal muutus Unitedi mäng passiivsemaks ja selle kasutas Liverpool ka ära. 86. minutil lõi külaliste viigivärava Adam Lallana. 1:1 seisul ka kohtumine lõppes.

Liverpooli jaoks oli see esmakordselt tänavusel hooajal Premier League'is punkte kaotada. Kaheksa võidu ja ühe viigiga on Liverpoolil kirjas 25 punkti, millega ollakse kindlad liidrid. Lähimat jälitajat Manchester Cityt edestatakse kuue silmaga. Manchester United paikneb 10 silmaga 13. positsioonil.