Sõitu alustas esimeselt kohalt Leclerc, kelle kõrvalt startis viiekordne maailmameister Lewis Hamilton. Teisest reast alustasid Vettel ja Max Verstappen. Start möödus esisõitjate jaoks suuremate muutusteta ning sõit jätkus Leclerci juhtimisel.

Võistluse suurim pööre tuli 21. ringil, kui Leclerc naases boksipeatusest napilt tiimikaaslase Vetteli selja taha. Boksipeatuse taktika läks ei aidanud kaasa ka Hamiltonile, kes naases rajale nii Ferrari sõitjate kui Verstappeni järel.

Ehkki Hamiltonil oli võrreldes konkurentidega värskemad rehvid all, siis kolmel korral rajal käinud turvaauto tõttu see eelis kadus, sest Ferrari sõitjad said oma rehve niimoodi säästa. Lõpuks võttiski Vettel oma hooaja esimese võidu, Leclerci teine koht kindlustas neile hooaja esimese kaksikvõidu. Kolmandaks jäi Verstappen, kes suutis Hamiltoni hilised rünnakud tõrjuda. Esikuuikusse mahtusid veel Valtteri Bottas ja Alexander Albon.

Ühtlasi oli tegu Vetteli esimese võiduga pärast mullust Belgia GP-d. Vormel-1 hooaeg jätkub juba järgmisel nädalal, kui sõidetakse Venemaa etapp.

MM-sarja üldseis pärast Singapuri GP-d:

1. Hamilton 296
2. Bottas 231
3. Leclerc 200
4. Verstappen 200
5. Vettel 194