MXGP klassi avasõidu stardis surusid konkurendid Tanel Leoki stardisirgel ära ning meie mees jäi viimaste sekka. Sõidu jooksul näita Leok sarnaselt eilsele väga head kiirust ja ta tegi üle kümne möödasõidu ning jõudis finišisse viieteistkümnendana. Esimeses sõidus oli sarja liidril Tim Gajseril (Sloveenia, Honda) võimalik maailmameistri tiitel kindlustada. Selleks oli tal vaja vähemalt kaheksandal kohal sõit lõpetada kui lähim konkurent Jeremy Seewer (Šveits, Yamaha) peaks sõidu
võitma. Gajser alustas sõitu hästi ning ta tõusis kiiresti liidri seljataha teisele kohale. Siis aga Gajser eksis ning ta langes mitmeid kohti tahapoole. Sõidu teises pooles Gajser enam riske ei võtnud ning ta tuli finišisse viiendana ja sellest piisas, et oma kolmas MM-tiitel kindlustada. Avasõidus oli rajal kiireim mees Glenn Coldenhoff (Holland, KTM), kes pärast viie aastast vaheaega taas sõidu võitis. Teisena lõpetas sõidu Jeremy Seewer ja kolmandana Gautier Paulin (Prantsusmaa, Yamaha).

Teises sõidus tegi Tanel Leok tunduvalt parema stardi ning ta pääses kohe top 20 sisse. Väga raskel ja tehnilisel rajal tundis Leok ennast nagu kala vees ja selle tõestuseks jäi sõidu lõpuks tema nimele ka kogu võistluse parim sektoriaeg ühel ringi osal. Esimeste ringide järel hoidis Tanel viieteistkümnendat kohta ja sõidu lõpuks suutis ta sealt kümnendaks tõusta. Sellega kordas ta oma tänavuse hooaja parimat sõidukohta. Sõitu juhtis algusest lõpuni kogu nädalavahetuse suurepärases hoos olnud Glenn Coldenhoff, teisena lõpetas värske maailmameister Tim Gajser ja kolmandana Jeremy Seewer.

Etapi kokkuvõttes tuli Tanel Leok 17 punktiga 14. kohale. Etapivõidu teenis 50 punktiga Glenn Coldenhoff, teise koha sai 42 punktiga Jeremy Seewer ja kolmanda koha 38 punktiga Tim Gajser. Maailmameistrivõistluste üldarvestuses tõusis Leok 172 punktiga kuueteistkümnendale kohale.
MM-tiitli kindlustanud Tim Gajseril on tänase etapi järel koos 664 punkti.

MX2 klassi avasõitu asus stardi järel juhtima ameeriklane Darian Sanayei (Kawasaki), keda asusid jälitama Jorge Prado (Hispaania, KTM) ja Tom Vialle (Prantsusmaa, KTM). Ameeriklane suutis vaid mõne ringi sarja liidrit enda ja seljataga hoida ning seejärel läks Prado juba oma teed. Sanayei jaoks oli alguse tempo selgeks liiga kiire ja ta hakkas nagu kivi tahapoole kukkuma. Teiseks tõusis Thomas Kjer Olsen (Taani, Husqvarna) ja kolmandaks Maxime Renaux (Prantsusmaa, Yamaha). Sõidu alguses kolmandal kohal sõitnud ning sarja kokkuvõttes samuti kolmas olnud Vialle aga kukkusin nii õnnetult, et edasi tal polnud enam võimalik sõita. See andis suurepärase võimaluse üldarvestuses kolmandaks tõusta Jago Geertsile (Belgia, Yamaha). Belglane kasutas sülle langenud kingituse ära ning lõpetas sõidu neljandana ja möödus punktidega prantslasest. A1M Motorsport husqvarna meeskonna sõitja Cyril Genot (Belgia) võitles kogu sõidu, et punktikohale jõuda, kuid lõpuks jäi ta sealt esimesena välja kui lõpetas sõidu 21. kohal.Teise sõidu esikolmik pandi paika juba üsna ruttu pärast starti. Jorge Prado asus stardi järel sõitu juhtima ja ta tegi teistele juba mõne ringiga selgeks, et võidu peale neil mõelda pole mõtet. Kogu sõidu oli teisel kohal Thomas Kjer Olsen ja kolmandal kohal Calvin Vlaanderen (Holland, Honda). Tõeliselt must päev oli etapile üldkokkuvõttes kolmandana tulnud Tom Vialle´l, kes kukkus teise sõidu stardis ja pidi ka selle sõidu katkestama. Cyril Genot võitles taas koha eest top 20 seas, kuid jällegi jäi ta punktidelt esimesena välja.

Etapi kokkuvõttes teenis esikoha 50 punktiga Jorge Prado. Teise koha sai 44 punktiga Thomas Kjer Olsen ja kolmas 38 punktiga Maxime Renaux. Jorge Prado edu kolm etappi enne hooaja lõppu on Kjer Olseni ees 130 punkti ja üsna tõenäoliselt kindlustab ta tiitli juba järgmisel etapil Rootsis.