1887. aastal asutatud Celtic on Šotimaa meistriks kroonitud koguni 50 korda. Loomulikult oldi meistrid eelmisel hooajal ja praeguseks on triumfeeritud kaheksal hooajal järjest.

Šotimaa karikavõitjaks on Celtic tõusnud 39 korda. Viimane tiitel pärineb samuti äsja lõppenud hooajast.

Šotimaa liigakarika on Celtic võitnud 18 korda. Viimane triumf pärineb samuti käesolevast aastast.

Lisaks kodumaistele tiitlitele on edukalt mängitud ka rahvusvahelisel areenil. Hooajal 1966/67 krooniti nad esimese Suurbritannia jalgpalliklubina Meistrite liiga võitjaks. Toonases finaalis alistati 2:1 Milano Inter.

Meistrite liiga finaalis mängis Celtic ka hooajal 1969/70, kuid esikohamängus jäädi 1:2 alla hollandlaste Feyenoordile.

Euroopa liiga finaalis mängiti hooajal 2002/03. Mäng lõppes nende jaoks aga kaotusega. Esikohakohtumises jäädi 2:3 alla FC Portole. Tegemist oli Jose Mourinho esimese suurema rahvusvahelise triumfiga.

Meistrite liiga põhiturniiril mängis Celtic viimati hooajal 2017/18, kui B-alagrupis saadi PSG ja Müncheni Bayerni järel kolmas koht. Sealt langeti Euroopa liigasse, kus kaotati 32 parema seas 1:3 Peterburi Zenitile.

Mullusel hooajal jõuti Euroopa liiga põhiturniirile. B-alagrupis murti kahe parema sekka ja saadi edasi 1/16-finaali, kuid seal kaotati 0:3 Valenciale.

Tänavust eurosarja alustas Celtic kahe mängu kokkuvõttes 5:2 võiduga Bosnia ja Hertsegoviina meistri Sarajevo üle.

Celticu ja Kalju avamäng Meistrite liiga teises eelringis peetakse 24. juulil Glasgow's, korduskohtumine on kavas 30. juulil Tallinnas Lilleküla staadionil.