Vazgaikiemises oli esindatud kogu meie takistussõidu paremik. Kavas oli igas kõrguses ja raskusastmes parkuure. Võistluse avapäev tõi meile kohe kaasa mitu võitu. Avaklassi kõrgusel 80 võitsid Mia Marleen Lanno ja Taglas ning päeva lõpetasid kaksikvõiduga 130 cm kiirus-puhtus parkuuris Paul Argus ja Jay-Z Bee ning Kertu Klettenberg ja D.Lady.

Laupäeval võitude seeria jätkus. Poniratsanikele avatud 85 cm parkuuris tulid esikohale Paula-Rebeca Pakkanen ja Mahdi F Van Het Juxschot. 115 cm parkuuris võttis võidu Agnes Podgorelov hobusel Rokade. 125 cm parkuuris võidutses Maarja Martinson hobusel Farino. Suure ringi 140 m parkuuris jäi napilt võiduta Paul Argus Jay-Z Beel. Vaid poole sekundiga pidid Paul alla vanduma Poola paarile Lukasz Wasilewski - Wavantos Vd Renvillehoeve. Auhinnalisi kohti tuli eestlastele aga siit sõidust rohkelt.

Pühapäevastes finaalsõitudes tuli Eestile jällegi võidulisa. Lasteklassi 110 cm parkuuris saavutasid esikoha Mia Mai Laisaar ja Dynamit. Juuniorite finaalis (120 cm) hõivasid kaks esimest kohta Johanna Krippel ja Donette ning Agnes Podgorelov ja Rokade. 5-aastaste hobuste finaalis sai esikoha Piret Ervald hobusel Jalida End ning 6-aastaste hobuste arvestuses Stefani Sabrodin ja Picanto. 130 cm parkuuris võtsid eestlased kolmikvõidu, kui Kertu Klettenberg ja D.Lady edestasid Hanno Ellermanni ja Jacoba Stud Fumosat ning Paul Argust ja Jay-Z Beed.

Päeva oodatuim võistlus oli 145 cm grand prix sõit, kus koguti ka Longines Rankingu punkte. Seal tegid suurepärase soorituse Rein Pill hobusel Alfons Ra ning Kullo Kender hobusel Artas, tuues Eestile kaksikvõidu. Auhinnalisele kohale jõudsid veel Paul Argus ja Renessin (5.), Gunnar Klettenberg ja B Captain Norman (6.), Hanno Ellermann ja Freedom (9.), Elizabeth Põder ja Piccolina (12.).