Bucksile tõi võõrsil magusa võidu nende liidri Giannis Antetokounmpo suurepärane mäng: 113:101 võidumängus kogus kreeklane 39 punkti ja 16 lauapalli, tabades sealjuures väljakult tehtud 22 viskest lausa 15. Korraliku esituse tegi ka Bucksi pink, kes võitis oma minutid kindlalt. Celticsi resultatiivseim oli Kyrie Irving 23 punkti ja 10 resultatiivse sööduga.

Bucks juhib nüüd nelja võiduni peetavat seeriat 3:1 ning omab juba meie aja järgi öösel vastu reedet võimalust koduplatsil ka neljas võit kätte saada.

Seeria on 2:2 viigis aga Houston Rocketsi ja Golden State Warriorsi vahel, kus mõlemad meeskonnad on seni oma kodumängud võita suutnud. Täna öösel sai 112:108 võidu kirja Rockets, kelle heaks tõi James Harden 38 punkti ja 10 lauapalli, suurepärase mängu tegi ka PJ Tucker, kes kogus 17 punkti ja 10 lauapalli, sealjuures pooled tema lauapallid tulid rünnakul.

Warriorsil oli viimastel sekunditel kaks head võimalust kolmepunktilises kaotusseisus seis viigistada, ent nii Kevin Duranti kui Stephen Curry kaugvisked tulid rõngast välja. Nemad kaks olid ka Warriorsi tulemuslikumad: Duranti arvele jäi 34, Curry kontole 30 punkti.

Seeria jätkub samuti öösel vastu reedet Warriorsi kodumänguga.