Võitjatele tõid Ronald Eric Mc Ghee Jr 27, Damarcus Jamaal Harrison 19 ja Michael Kyre Buchanan 16 punkti. Kaotajate resultatiivsemad olid Oliver Metsalu 19 ja Gregor Arbet 16 silmaga.

Seeria kolmas ja võib olla viimane kohtumine peetakse teisipäeval TalTechi spordihoones.

ENNE MÄNGU:


Avamängu võitis Martin Müürsepa juhendatav Tallinna Kalev/TLÜ neljapäeval 78:75.

TalTechi peatreener Rait Käbin tunnistas pärast mängu, et ootas mõnelt liidrilt suuremat panust. Nimelt õnnestus Kalev/TLÜ-l vastaste suurim skooritegija Toomas Raadik (Eesti-Läti ühisliigas keskmiselt 17,7 silma) vaid nelja punkti peal hoida. Veidi jäi TalTech ka pingi pikkusega hätta - kui Müürsepp kaasas mängu üheksa meest ning vahetusest tuli 28 punkti, siis Käbin andis minuteid kaheksale mängijale ja vahetusmehed tõid 19 silma. Kalev/TLÜ poolelt ei saanud kätt valgeks algviisikus alustanud Leemet Loik ja Karl-Johan Lips, kirjutab Basket.ee.

Damarcus Jamaal Harrison viskas Kalev/TLÜ parimana 24 punkti ja kogus 6 lauapalli. Michael Kyre Buchanan lisas 19 silma ja 5 lauapalli ning Ronald Eric McGhee Jr-i nimele jäi 11 punkti.

Oliver Metsalu ning Jaan Puidet tõid TalTechile võrdselt 16 punkti, kellest viimane võttis ka 7 lauapalli. Levi Martin Giese lisas 13 ning Gregor Arbet ja Norman Käbin kumbi 10 silma.