Soolode sõitu asus juba avaringil juhtima Jan Jakobson (Kawasaki, Sõmerpalu MK), kes hakkas konkurentidega kohe vahet sisse sõitma ja kahe tunni jooksul talle enam ohustajat ei tekkinudki ning noormees võttis avaetapilt kindla võidu. Teisele kohale võistlesid sõidu alguses Martin Leok (KTM, Sõmerpalu MK) ja Viacheslav Golovkin (KTM) Venemaalt, kuid peagi sattus venelane probleemidesse ning langes esikümne lõppu. Seejärel sai Leok juba rahulikumalt võtta ja tulemuseks teine koht. Golovkin suutis sõidu edenedes oma kohti parandada ja üldarvestuses kolmandaks tõusta, kuid kaotust esimesele kahele oli juba üks ring.

Klasside arvestuses võitis Jakobson E-2s, kus talle järgnesid Golovkin ja Tanel Rauk (Kawasaki, Jõhvi MK). Leok oli parim Enduro klassis, teise koha sai selles Riho Keerme (KTM, Jõhvi MK) ja kolmanda Ragnar Valdstein (Husqvarna, Karksi Racing Team). E-1 arvestuse kiireim oli Marek Künnapas (Husqvarna, Pärnu MC) Kermo Uue (Yamaha, Roosna-Alliku MK) ja Tarvi Remmelgase (Kawasaki, Kagu MK) ees.

Veteranide 40+ klassis saavutas etapivõidu Tarmo Jaasi-Tamm (KTM, MK K&K), kellele järgnesid Reio Engman (Yamaha, MK Lääne) ja Taimar Taaber (Kawasaki, Kagu MK), 10 aastat eakamate seeniorite kiireim oli aga Toivo Nikopensius (Yamaha, Paikuse MK), teiseks sõitis end Argo Laherand (Yamaha, MK Lääne) ja kolmandaks Andrus Kiskonen (Husqvarna).

Hobi B klassis võitis sarnaselt eelmisele aastale Rando Ilves (Yamaha, Otepää MK), kus talle seekord järgnesid Kalev Kriis (KTM, Sõmerpalu MK) ja soomlane Niko Hokkanen (TM). Hobi C esikolmik oli aga Aivar Org (KTM, Moto Works Racing Team) ning Valga MK sõitjad Raigo Pruli (KTM) ja Rasmus Lehter (Husqvarna). Hobi D arvestuses võttis võidu Raido Rekand (Yamaha, Kagu MK) Riho Unt'i (Honda, Pühajõe MK) ja Kalev Kallase (Yamaha, Türi Motosport) ees.
Kaunima soo parim oli kindlalt Kadri Ehamäe (Husqvarna, RedMoto Racing), kes oli ka paljudest meestest kiirem. Sõidu lõpus järgnesid talle soomlannad Anu Nummela ja Esmeralda Vesterinen (mõlemad KTM).

Kohalikus arvestuses võistelnud Beginner ehk maakeeli "kärnatajate" klassi esikolmiku moodustasid Vilaskis Villem Martin Roos (KTM, Tartu Enduro Klubi), Aron Annerviek (KTM, Pärnu MC) ja lätlane Martinš Jegers (Yamaha).

Quadide võidukihutamise võitis sarnaselt eelmisele aastale ülivõimsalt 2017 ja 2018 aasta Euroopa meister Kevin Saar (Honda, Pärnu MC), kelle start ei olnud küll kõige parem, kuid avaringi esimeses osas oli ta esimene ning enam tagasi ei vaadanud ja noormees edestas teise koha saanud Argo Abelit (Yamaha, Kagu MK) juba ringiga. Kolmanda koha sai Quad Open klassis Martin Toovis (KTM, Pühajõe MK). Quad Hobi arvestuses võtsid kaksikvõidu RedMoto klubi sõitjad Mark Saar ja Raido Viinapuu (mõlemad Kawasaki), kolmanda koha sai eelmise aasta parim Rainer Palu (Honda, Pärnu MC).

Koos quadidega võistelnud ATV-de klassi parim oli kindlalt 2018 aasta kolmas mees Taivo Kaarna (Can-Am) toona võidutsenud Lennart Kiiviti (Can-Am, Motohai MK) ja Hegri Sutt'i (Can-Am, Paikuse MK) ees.

Kohalikele karikatele toimunud 85cc sõidu võitis kindlalt Joosep Pärn (KTM, Pärnu MC) eelmise aasta 65ste kahe esimese Romeo Pikandi (KTM, Viljandi VMK) ka Mark Petersoni (KTM, Valga MK) ees. 65cc klassis võidutses aga tänavu Gregor Kuusk (Husqvarna, RedMoto Racing), teiseks sõitis end Kaspar Uibu (Yamaha, Sõmerpalu MK) ja kolmandaks, nagu ka eelmisel aastal, Karl Teesalu (KTM, RedMoto Racing).

Vilaski võistlus kuulus ka Sandman karikasarja, kus selgitatakse välja tänavune parim liivasõitja. Selle sarja teine ja viimane etapp sõidetakse järgmisel reedel, 19. aprillil Pärnu lähistel asuvas Potsepa karjääris.