46-aastane Solskjaer saabud Old Traffordile ajutise peatreenerina detsembris, kui kinga sai portugallane Jose Mourinho. Mängijana on ta Unitedis veetnud 11 hooaega. 1999. aasta Meistrite liiga finaalis lõi ta võiduvärava.

"See on töö, millest ma olen alati unistanud ning ma olen rohkemgi kui erutatud, et saan seda klubi pikemalt juhendada," ütles Solskjaer. "Esimesest päevast peale tundsin ma end selles klubis eriliselt. Oli au olla Manchester Unitedi mängija ning samamoodi alustada siin oma treenerikarjääri. Viimased paar kuud on olnud fantastiline kogemus."

Solskjaeri saabudes asus Manchester United Inglise kõrgliiga tabelis esinelikust 11 punkti tagapool. Viimasest 13-st liigamängust on aga kaotatud vaid üks - sel kuul Arsenalile - ning nüüd jäädakse Londoni klubist, kes hoiab viimast Meistrite liiga kvalifikatsiooni viivat positsiooni, maha vaid kahe silmaga.

Solskjaer on esimene Manchester Unitedi peatreener, kes treeneripingil võitnud järjest kuus esimest kohtumist. Varem hoidis seda rekordit enda käes Sir Matt Busby.

Solskjaeri käe all jõudis United esimest korda pärast 2014. aastat Meistrite liiga veerandfinaali, pöörates Pariisi Saint-Germaini vastu ümber avamängu 0:2 kaotuse. Veerandfinaalis on Manchester Unitedi vastaseks FC Barcelona.

Pärast Sir Alex Fergusoni erruminekut on Solskjaer neljas Manchester Unitedi ametlik peatreener. Tema eelkäijad on David Moyes (2013-2014), Louis van Gaal (2014-2016) ja Mourinho (2016-18). Pärast Moyesit ja enne van Gaali täitis neljas mängus Unitedi peatreeneri kohuseid Ryan Giggs.

Unitediga lepingu sõlmimine tähendab ühtlasi, et oma seniselt töökohalt Norra klubis Molde Solskjaer lahkub. Detsembris avaldas Molde oma kodulehel, et Solskjaer sõlmis juba siis Unitediga kolmeaastase lepingu, kuid see postitus eemaldati peagi. Kui märtsis norralselt Molde kohta küsiti, siis ütles ta, et tema kontraht nendega on aegunud.