Ehkki lõppkoha poolest tegi kõige tagasihoidlikuma tulemuse Eesti meistrisärki kandev Räim, siis sõidu kulgu arvestades oli ta üks põhitegijaid.

198 km pikkuse klassiku esimesel neljandikul läks peagrupil eest 15 meest. Nende hulgas Mihkel Räim. Kuna Groupama-FDJ meeskond magas mineku maha, siis Prantsuse tiim vahet jooksikutega suureks ei lasknud. "Tegime ees korralikult tööd. Vahe suureks ei läinud, maksimaalselt kahe minuti peale, aga alla 45 sekundi ka ei kukkunud. Taga ei olnud sellist kooslust, kes oleks meid jõuga tagasi toonud," rääkis Räim tegusast päevast.

Umbes 35 km enne finišit liitusid tagant jooksikute grupiga kaks meest - Mathieu van der Poel (Corendon-Circus) ja Alex Kirsch (Trek-Segafredo). Nad ründasid munakivilõigul ja suutsid vahe kinni sõita. Munakivilõike oli trassil 12 kogupikkusega 21 kilomeetrit. Van der Poeli tiimikaaslasi oli juba varasemalt jooksikute hulgas kaks ning nüüd andsid mehed endast viimast.

Sõidu eelviimasel munakivilõigul umbes 12 km enne finišit läks jooksikute grupil eest kolmik - van der Poel, Räim ja Kirsch. Mõnda aega püsiti koos, aga viimasel munakivilõigul läks cyclo-crossi kahekordne maailmameister ja valitsev Hollandi grupisõidumeister oma teed. "Mul hakkas tagajooks viimasel sektoril läbi lööma. Rattakummi tuli pisike auk sisse. Sain küll lõpuni sõita, aga finišis oli kumm päris pehme," andis Räim aimu ebaõnnest. "Ma ei tea, kas oleksin suutnud poodiumile sõita, aga enesetunne polnud sugugi halb," lisas saarlane.

Van der Poeli soolorünnak vedas finišini välja. Igati teenitud võit. Räim ja Kirsch neelati grupi poolt paar kilomeetrit enne lõppu. Meeste lõppkohad vastavalt 51. ja 50. (+1.27). Pelgalt protokolli vaadates nagu polekski midagi teinud. Tegelikult olid mõlemad aktsioonis, Räim praktiliselt päev otsa.

Nõmmela sai eestlastest parimana 36. koha (+0.08), Jakin oli 49sas (+0.48). Tulemuse sai kirja 94 meest.